Kedves sorházak és ikerfelek Rákosmentén
eladó/kiadó
2018.04.04. 04:00 I TothGeza78

Kedves sorházak és ikerfelek Rákosmentén

A Budapest tábla bűvöletében élnek még ma is rengetegen. Jól mutatja ezt, hogy Budapest legtávolabbi csücskében, a szép, de autóval is messze eső kerületben 30 millió felett indulnak a nívósnak mondható családi házas otthonok.

30 millió körül persze, nem találunk körbejárható, önálló és csak szerény felújítást igénylő házat. Ennyiért csak sorházak, ikerfelek vannak, legalábbis olyanok, amelyek megütik a XXI. századi színvonalat.

Legyen az első példánk ez a sorház, amely Rákoscsabán egy csendes utcában található és 32,5 millió forintért keres gazdát. Ez a ház négy szobás, 121 nm-es és mint látszik, nem sokat kell rá költeni.

rakoscsaba_4_szobas_haz.png

Érdekes, hogy egy ennél rosszabb állapotú ikerfél a Kucorgó térnél, a Pesti úton relatíve drágább, pedig alig nagyobb valamivel. 134 négyzetméter és négy szobás.
Egy előnye van, hogy két generációssá tehető, illetve közel van a Rákoskert vasútállomás, ahonnan 20 perc a Keleti pályaudvar.

kucorgo_ter.png

Folytatva a sétánkat, találhatunk olcsóbb megoldásokat is. De itt már igen súlyos kompromisszumokat kell kötnünk. Íme ez az Alsó-Rákoshegyen lévő, teljes felújítást igénylő, három generációs, amúgy kedves házacska. Hiába tágas a telek, átépítésre is gondolnunk kell, sőt akad olyan, aki inkább alkuszik az árból és teljesen új házat épít a meglévő helyett.

alsorakoshegy_5_szobas.png

Címkék: eladó ház zöldövezet családi házak eladó családi ház eladó házak Budapest Rákoscsaba Rákosmente otthontérkép felújítandó ház eladó/kiadó eladó sorház felújított családi házak Budapest XVII kerület felújított házak Alsó-Rákoshegy eladó ikerfél eladó budapesti házak eladó budapesti családi házak felújított házak Rákoscsaba