A hét legszebb eladó ingatlanjai
2018.02.11. 06:00 I Stickytree

A hét legszebb eladó ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Letisztult lakás Rózsadombon

A II. kerületben, a Törökvész úton egy 1970-es években épült, saját kerttel rendelkező, 7 lakásos társasházban található ez a 65 m2-es, 2,5 szobás ingatlan. A csodásan felújított lakáshoz tartozik egy 4 m2-es beépített terasz is. Az ingatlan nem olcsó, de aki erre a környékre szeretne költözni, annak számolnia kell a magas négyzetméterárakkal.

6-2.jpg

Modern, ízléses, elegáns

A fenti jelzők abszolút illenek erre a 75 m2-es, 3 szobás, felújított szegedi lakásra. Az ingatlan a Makkos erdő soron helyezkedik el és a tulajdonosa hirdeti. A 31,9 milliós vételár részét képezi a beépített konyhabútor a konyhagépekkel és a fürdőszoba bútor. A többi berendezés külön megállapodás keretein belül szintén megvásárolható. 

3-6.jpg

2,5 szobás felújított lakás a VII. kerületben

A VII. kerület közepén, a Rózsa utcában bukkantunk erre az 54 m2-es, 2 szoba, nappali plusz 2 fürdőszobás lakásra. Az ingatlan elhelyezkedéséből és elosztásából adódóan kiválóan alkalmas rövid távú lakáskiadásra. A lakás 41,9 millió forintért hirdetik, ami 790 ezer Ft/m2.

1-11.jpg

Különleges lakás Kecskeméten

Kecskemét belvárosában találjuk ezt a 145 m2-es ingatlant. A három szinten elhelyezkedő, nappali plusz öt szobás ingatlanban mindenki megtalálja a kedvenc helyiségét. A lakás 44,9 millió forintért hirdetik, ami 310 ezer Ft/m2.

3-7_1.jpg

1,5 szobás közel a Budai Várnegyedhez

Az I. kerületben, a Batthyány utcában találjuk ezt a 57 m2-es 1,5 szobás lakást. A 20 lakásos társasház 1941-ben épült, maga a lakás pedig 2016-ban került felújításra. Az ingatlanhoz tartozik egy közös pince is, amiben lehetőség van többek között kerékpárok tárolására is. A lakást 48,5 millió Ft-ért hirdeti a tulajdonosa.

3-8.jpg

 

Ha te is szeretnéd ajánlani a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésedet üzenetben a Facebook oldalunknak!