Használd ki te is a teraszod!
2018.02.10. 06:00 I MeNa

Használd ki te is a teraszod!

A ház és a tető típusa nem számít, minden terasznak lehet egyedi hangulata. Akár egy családi ház tetőterasza is jól berendezhető, de a bérház vagy panel tömb sokadik emeletén lévő kis erkély vagy loggia is jól kihasználható. Az ötlet a fontos!

A növényzet stílusos és helytakarékos elrendezése mellett fontos kellék a megvilágítás. Íme néhány fényforrás típus, amely barátságossá teheti a teraszodat: kültéri mennyezeti- fali-dísz, beépíthető és talajba építhető lámpák.

Az alábbi, III. kerületi örök panorámás lakás ízléses fénynyalábjai nagyon hangulatossá teszik a tetőteraszt. Az új építésű eladó lakás 152 négyzetméteren terpeszkedik és az eladási ára 190,5 millió forint. Csendes a környék, távol a zajos belvárostól, de a központ mégis könnyen megközelíthető bármilyen közlekedési eszközzel.

zapor_utcai_lakas.jpg

Még több infóért kattints a képre!

Fontos kellék az asztal – karosszék, vagy asztal – fotel kombináció, de akár a pad is jó megoldás lehet. A választék bőséges, ezért a megfelelő bútorok kiválasztásánál fontos tudni ezen darabok jövőbeli célját és annak megfelelően kell vásárolni. A dekoráció színvilága is fokozza a terasz kellemesebb összképét.

A most következő, Hűvösvölgyi úton levő 4 szobás ingatlan terasza is egy szemnyugtató színharmóniáról árulkodik. Az elegáns ház 385 millió forintért lehet a miénk.

huvosvolgyi_uti_villa.jpg

Még több infóért kattints a képre!                                                                                                                           

 

A kisebb teraszokra fókuszálva pedig hasonló dekorációs kellékeket lehet felhasználni. A kisebb tér ellenére egy kellemes, kávézásra is alkalmas területet, már-már zugot lehet kialakítani.

Az Akácvirág utcai 3 szobás lakás terasza e célnak tökéletesen megfelel. A lakásnak gyönyörű kilátása van a parkra, de nem elhanyagolható a terasz alatt található kiskert sem. A házat és a teraszt körülvevő zöldövezet nyugodt pillanatokat kínál az itt lakók számára. Az ingatlan eladási ára 26,5 millió forint.

akacvirag_utca.jpg

Még több infóért kattints a képre!