Álom: modern holland farmház
2018.02.10. 14:04 I Otthon

Álom: modern holland farmház

Milyen az, amikor valaki az észak-európai letisztultságot ötvözi azzal, hogy szereti a színeket? Megmutatjuk, ilyen!

A színek ereje annyira csodálatos, ez az alapszabály, amit Chantal, az alábbi holland farmház tulajdonosa szem előtt tartott otthona szépítgetésénél. A férjével és két kislányukkal Eerselben élnek, Hollandiában, a hatalmas házhoz kert és mini játszótér is tartozik, természetesen minden stílusos, szép és tiszta.

A kreativitás és az inspiráció azok a dolgok, amiket senkitől nem lehet eltiltani, ezt bizonyítja Chantal. A holland parasztháznak, amit ő maga szépítget, jól áll a babarózsaszín, a kék, a sárga, a felhőkék, az óriási színes tapéta és a kötött, horgolt kiegészítők. A legnagyobb kihívást állítólag az a lakástulajdonosnak, hogy ne pakoljon be mindenféle tárgyat a lakásukba, ami csak megtetszik neki. 

Az alábbi eladó, kétszobás VII. kerületi lakásban a fekete-fehér-szürke letisztultság jól megfér a rózsaszín kanapéval. Valami ilyesmi az, ami a következő évek trendjeiben várható.

Kattintson a képre!

4_21_1.jpg

Állítólag éveken át nem igazán tudta, hol is kellene kezdeni a lakberendezést, aztán a terhessége ideje alatt nagyon rosszul volt, hetekig ágyhoz volt kötve. Akkor kezdett el magazinokat lapozgatni, és akkoriban talált rá a horgolásra, mint hobbira.

Éveken át aktívan gyakorolt, ennek hatására megváltozott az ízlése, aminek az alábbi ház az eredménye. A bútorok közt akad vintage, IKEA és örökölt családi darab, a kiegészítők mindegyike saját kézzel készített dísztárgy.

ÍME:

 

Címkék: álom farmház home dekor