Íme a legolcsóbb lakókocsi igazi hippiknek!
2018.02.07. 06:00 I Otthon

Íme a legolcsóbb lakókocsi igazi hippiknek!

Sokakban megvan a vágy, hogy mindenüket pénzzé tegyék, és elmenjenek felfedezni a világot. Nekik mutatunk egy igazán olcsó lehetőséget, ami miatt még csak nagyon nem is kell eladni semmit. 

Akit visszatart a gyakorlatiasság, az ésszerűség és az anyagiak attól, hogy a hippi életet válassza egy kis időre, az is örülni fog az alábbi ötletnek. A hálószobának berendezett pótkocsi az, ami kiválthatja a drága lakókocsikat, a kaland élményét megadja, de nem kíván teljes elköteleződést egy totálisan más életstílus mellett, mint amit megszoktunk.

A könnycsepp alakú pótkocsi, ami jelenleg San Franciscóban áll, elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen jármű mögé hozzákapcsoljuk. A picike pótkocsit belülről hálószobának rendezték be, hangulatos, egy párnak de akár még egy párnak és egy gyereknek is elegendő tér az alvásra.

Az alapfelszerelés természetesen szükséges: polifoam, hálózsák, konyhai alapanyagok, kempingfőző szett. A pótkocsit jelenleg ki lehet bérelni, 45 dollár egy éjszakára, de ez tulajdonképpen lényegtelen, hiszen az ötlet kétségtelenül zseniális. Így, ilyen apró pótkocsival akár egy hosszú hétvégét is tölthetünk valamelyik tengerparton, és kifejezetten olcsón megúszhatjuk.

Az eredeti ötletet Camp Weathered néven találhatjuk a neten, a leírásban látható, miből is készülnek a mini lakókocsik: fából, LED lámpákból, egyedi készítésű. Lehet utánozni, főleg a glampingezőknek ajánljuk előszeretettel!

Aki igazán szerencsés, belefuthat olyan lakáshirdetésbe, ahol az ingatlan magában foglalja a kert végén álló lakókocsit. Ilyen az alábbi eladó törökbálinti családi ház is.

Kattintson a képre!

1_1_2.jpg

Címkék: lakókocsi home dekor