Pest megyében sorjáznak a szebbnél szebb kertes házak
2018.02.03. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Pest megyében sorjáznak a szebbnél szebb kertes házak

Növényszigetbe épített LED világítás, dupla kerti faház, vízlágyító berendezés, on-line követhető kamerarendszer – széles skálán szóródnak a Pest megyei eladó kertes házakhoz tartozó extrák. Kiváló a felhozatal a 30 és 50 millió forint közötti ársávban Maglódtól Gödöllőn át egészen Szigetszentmiklósig.

Ha preferencia nélkül néz szét az ember a Pest megyei kertes házak kínálatában 30 és 50 millió forint között – mármint helyrajzi preferencia nélkül, nem minőségi téren! –, akkor azt találja, hogy a kínálat alapján szinte lehetetlen eldönteni, hova is kellene költöznie.

Sorjáznak ugyanis a szebbnél szebb felújított és újszerű állapotban lévő használt családi házak Maglódtól Dányon, Veresegyházon át egészen Ceglédbercelig vagy éppen Szigetszentmiklósig.

Maglódon 41,7 millió forintért árulják ezt a 80 négyzetméteres egyedi belsőépítészeti és kertészeti megoldásokkal kivitelezett, 2009-ben épült ingatlant.

maglod1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Dupla autóbeálló, elektromos, távirányítós tolókapu, 6 négyzetméteres dupla kerti faház, 20 négyzetméteres részben fedett terasz, on-line követhető kamerarendszer, külső-belső riasztórendszer távfelügyelettel, mozgásérzékelő lámpák és növényszigetbe épített LED világítás, beépítési lehetőséggel is kecsegtető padlás.

maglod2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás és az udvar átalakítása 2017-ben fejeződött be. Az Örs vezér tere, a Keleti Pályaudvar és Kőbánya-Kispest is 30 perc távolságnyira.

Ez a gyakorlatilag Csepelhez, közigazgatásilag Szigetszentmiklóshoz tartozó lakóparki, tetőtér beépítéses ház is eladó, 49,7 millió forintért meghirdetve.

szszsentmiklos1.jpgKattints a képre még több fotóért!

2007-ben épült, újszerű, rendkívül praktikus és kényelmes kialakítású. Van itt kerti tó, nagyméretű, fűthető medence, automata öntöző rendszer, vízlágyító berendezés, hely két autó számára.

szszsentmiklos3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A ház alsó szintje padlófűtéses, az amerikai konyhás nappali terasz kapcsolatos, a tetőtérben pedig 3 szoba és egy fürdőszoba is helyet kapott.

szszsentmiklos2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Gödöllőn 48,75 millió forintra tartják ezt a 250 négyzetméteres, 2 + 3 félszobás, két lakást magában foglaló házat.

Az ingatlan körbenapozott: a földszinten 16 ablak, üvegezett három részes bejárati ajtó, üvegezett portál, míg a tetőtérben a többi között 7 tetőtéri ablak és 3 üveg teraszajtó biztosítja minden évszakban a világosságot.

gd1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A jelenlegi két szint együtt, de külön-külön is hasznosítható; ideális választás lehet a ház nagycsaládosoknak, több generáció együttélésére, de befektetési céllal is.

Címkék: vidék eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Gödöllő Pest megye Maglód otthontérkép Szigetszenmiklós