Pár példa, milyen ne legyen az otthoni iroda
2018.02.02. 06:00 I Otthon

Pár példa, milyen ne legyen az otthoni iroda

A szerénység és az olcsóság a legrosszabb, amit választhatunk az otthoni iroda berendezésénél.

Az íróasztalra nagy hangsúlyt kell fektetni, ahogyan a kényelmes székre és a rejtett tárolóhelyekre is. Értelemszerűen ebből kiindulva két dolgot hibát nem szabad elkövetni az otthoni iroda vagy dolgozósarok kialakításánál: hogy csak úgy berakjuk valahova, tök mindegy alapon.

A könyvespolc sarkán is ki lehet alakítani olyan területet, ahol kényelmesen dolgozhat az ember, de ehhez valóba szükséges pár kényelmes holmi.

Az alábbi, eladó lakásnál ez nem valósult meg, láthatóan nem is sokat dolgoznak a területen, hiszen semmilyen jel nem utal arra, hogy bárki valóban dolgozna is ott. A sarokban láthatóak a lerakott dossziék, de nem igazán tűnik kényelmes irodának.

Kattintson a képre!

2_2_3.jpg

A másik hiba, amit sokan elkövetnek, hogy a hálószoba egyik sarkába teszik az otthoni iroda helyét. Egyrészről praktikus, ha az ember csak szobát bérel, és nem egész lakást, illetve ha az ágyból szeretne filmeket nézni a gépén.

Azonban ha megoldható, akkor a lehető legtávolabb kellene tenni a hálószobától a dolgozó részt, ugyanis ha ébredéskor ez az első amit megpillantunk, garantáltan a munkára fogunk gondolni az első pillanatban. Ugyanez igaz lefekvéskor is, nem biztos, hogy arra kellene gondolni közvetlenül elalvás előtt, hogy mennyi meló van még hátra másnap. A háló helye a pihenés, ezért is fontos, hogy ahogyan az alábbi eladó belvárosi lakásban látható otthoni iroda, azt a megoldást lehetőleg kerüljük.

Kattintson a képre!

0_1_4.jpg

ÍME PÁR INSPIRÁCIÓ:

Címkék: könyvespolc hálószoba otthoni iroda tárolóhely home dekor