Káprázatos lakások kompromisszumok nélkül
2018.01.31. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Káprázatos lakások kompromisszumok nélkül

Még ha alapvetően mi magunk szeretnénk is megtervezni, berendezni újdonsült otthonunkat, egy-egy tökéletesen rendbe hozott és befotózott ingatlan láttán akkor is gondolkodóba eshetünk. Ilyen csodás kégliket kerestünk. Vigyázat, igazán káprázatos tartalom következik!

A szépen be- és megfotózott eladásra váró lakás egy dolog. A kompromisszumok nélkül felújított és úgy befotózott pedig egy másik.

Ingatlanpiaci evidencia, hogy a felújított lakások és házak az adott környéken jellemzőnél drágábban kelnek el – még ha nem is mindig annyival, amennyit az eredeti tulajdonos a munkálatokba fektetett.

Még ha alapvetően mi magunk szeretnénk is megtervezni, berendezni újdonsült otthonunkat, egy-egy tökéletesen rendbe hozott ingatlan láttán akkor is gondolkodóba eshetünk. Különösen, ha a térelrendezés, a színek, a formák passzolnak a fejünkben lévő álmokhoz.

Mutatunk néhány csodálatos lakást az eladók közül!

vinceller1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XI. kerületben eladó ez a különlegesen igényesen néhány éve felújított 61 négyzetméteres lakás 42,9 millió forintért.

vinceller2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Három külön bejáratú szoba, 6 négyzetméteres erkély, közös kert homokozóval.

vinceller3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Mindez közel a Kosztolányi Dezső térhez, a Feneketlen tóhoz és a Bikás parkhoz, de csendes, zöldövezeti utcában. Minden van a környéken, ami szem-szájnak ingere: kávézók, bárok, éttermek, legalább 10-féle játszótér, sportolási lehetőségek, óvoda, iskola, bölcsőde, mozi, bevásárlóközpont, metró.

Vidéken sem maradnak le az aktuális ingatlanpiaci trendekről. Ez a szintén szuperül rendbe hozott másfél szobás panellakás Pécsett található. Bár csupán 40 négyzetméteres, igazán gyönyörű.

pecs1_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Kertváros egyik kedvelt részén van, újak a nyílászárók, és korszerűsítették a villamos hálózatot is.

pecs4_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A 11,7 milliós vételár részét képezi a teljes konyhai berendezés a gépekkel, és igény esetén a bútorzat is megvásárolható.

pecs3_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás panelprogramos házban található, 100 méteres körzetében buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt.

pecs2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt a VII. kerületi Wesselényi utcában található 49 négyzetméteres lakást sem győzzük csodálni.

wesselenyi1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Tökéletes állapotú, lakberendezői tervek alapján felújított; az extrák között környezetbarát, és energiatakarékos fűtésrendszer, elektromos redőny.

wesselenyi2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Van még ezen felül egyedi gyártású beépített gardrób, vadonatúj konyha elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, beépített mosogatógéppel.

wesselenyi4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Mindez egy kiváló közlekedésű környéken (WestEnd, Duna-part, Nyugati pályaudvar, stb.), alacsony fenntartási költségekkel.

wesselenyi3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Irányára 39,15 millió forint.

Az I. kerületi Attila úton, a Vár lábánál eladó ez a fényárban úszó, 3 szobás, nagy erkélyes lakás. Belső kertre néz, és csendes, zárt lépcsőházas, liftes, rendezett állapotú házban található.

attila1.jpgKattints a képre még több fotóért!

77 négyzetméter, 62,8 millió forint.

attila2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Azonnal költözhető.

Címkék: budapest exkluzív lakás luxus belváros eladó eladó ingatlan négyzetméter Pécs Budapest luxuslakás VII. kerület I. kerület otthontérkép home dekor