Gwyneth Paltrownak tényleg Monet ihlette a kertjét
2018.01.31. 12:40 I Otthon

Gwyneth Paltrownak tényleg Monet ihlette a kertjét

Gwyneth Paltrow 2016-ban vásárolta meg 4,9 millió dollárért Montecitóban, a Tollis Avenue-ben azt a hotelt és annak kertjét, ahol anno Chris Martinnal összeházasodtak.

A ház kertje csodaszép volt korábban, most a természet anya iszappal és sárral borította be, több más környező ingatlannak együtt. A hotelben, ami egy ranch sok-sok házzal, számos más híresség esküvőjének helyszínéül szolgált: Lawrence Olivier itt vette el Vivien Leigh-t, bár frigyük sokak szerint inkább érdekházasság volt, de ez a kert szempontjából mellékes.

A hotelben anno Jackie Kennedyék is töltöttek pár napot, nászutuk egy állomásaként, sőt Sandra Bullock is pihent már meg a hihetetlen szépségű hotelben.

A héten azonban az időjárás közbeszólt, és óriási horderejű iszapcsuszamlás több száz lakóházban tett kárt.  Többek közt a Monet-festmény ihlette kertet is, ami tényleg annyira varázslatos, mintha festették volna. A Montecito hegyek tövében fekszik a ház, így a földcsuszamlások elől nemigen lehet megmenekíteni.

Gwyneth Paltrownak tervei voltak a házzal, kastély szerűre szerette volna átalakíttatni - bár a károk felmérése után szinte biztos, hogy meg is fogja valósítani az álmát. 

Fotó: Daily Mail

Mennyivel szebb lenne a város, ha minden kerttulajdonos megengedhetne magának festmény szerű kerteket! Tény, hogy ez rengeteg pénz és befektetett idő, ami keveseknek adatik meg. Így inkább marad a funkció, azaz a legtöbben a gyerekeknek játszóteret vagy kerti sütögetőhelyet építenek, hogy használják a kertet, mint az alábbi eladó szigethalmi háznál látható.

Kattintson a képre!

2_48.jpg

 

 

 

 

 

Címkék: kert gwyneth paltrow monet home dekor