Csak 4 és 7 milla közt – filléres lakások Pesten
eladó/kiadó
2018.01.29. 06:00 I TothGeza78

Csak 4 és 7 milla közt – filléres lakások Pesten

Vajon ma lehet-e találni a fővárosban 5 és 10 millió forint közötti árakon kis lakásokat? Erre a kérdésre kerestük a választ.

Az utóbbi két-három évben az ingatlanpiacon – főként Budapesten és a nyugati nagyvárosokban, de más városokban is – igen látványos drágulásnak lehettünk tanúi. Akit nem érintett annyira mindez, mert lakását éppen eladta, annak talán fel sem tűnt az árugrás hihetetlen mértéke.

Ám ráncolhatta a szemöldökét az, aki a vásárlói oldalon állt. Ugyanis a fent említett intervallumban vagy nagyon kicsi, peremkerületi lakást lehet találni, mint az alábbi példánk is mutatja, vagy inkább csak önkormányzati bérleti jogokat kínálnak ennyiért. Ez utóbbi – azt gondolom – manapság már nagyon nem fantáziadús ajánlat, inkább mindenki öröklakásra vágyik. Azért ilyen hirdetést is találhatunk, hiszen valakinek csak erre van lehetősége kezdő lépésként, hogy „önálló” lakásba költözzön.

Az alábbi minilakás a XX. kerületben, Pesterzsébeten található, mindössze 13 nm-es. A lakás ára nagyon olcsónak mondható, 4,3 millió forint, de felújításra szorul és a fürdő kialakítása is az új tulajdonosra vár. Sajnos egy ház zugából lett leválasztva így az ablak is csak jelzésértékű. A ház persze szép, de a környék sem belvárosi.

pesterzsebeti_picilakas_1.png

Ez, a következő kis lakás pedig sajnos önkormányzati és a tulajdonosa elcserélné, hiszen hivatalosan e jogtól máshogyan nem lehet megszabadulni. A 28 nm-es lakás Újpesten található, földszinti, de világos és mini galériával is rendelkezik. A bérleti jog 4,5 millióért vehető meg.

ujpest_vaci_uti_onkormanyzati.png

A következő példánk pedig egy Zugló frekventált részén, a Czobor utcában lévő szuterén lakás, amely némi ráfordítással lakhatóvá varázsolható. Mindössze 12 nm-es és 6,5 millióért juthat hozzá új tulajdonosa.

czobor_utcai_szuteren.png

Címkék: lakás garzon eladó lakás Budapest Újpest Zugló garzon lakás Pesterzsébet otthontérkép bérleti jog felújítandó lakások budapesti lakások eladó/kiadó zuglói lakások zuglói tégla lakások felújított lakások budapesti eladó lakások budapesti ingatlanok budapesti tégla lakások budapesti garzonok felújítandó garzon