Egész jó lakások és házak között válogathatunk Szentgotthárdon
eladó/kiadó
2018.01.28. 06:00 I TothGeza78

Egész jó lakások és házak között válogathatunk Szentgotthárdon

Akár Sopron esetében, Szentgotthárdon is szinte úgy érezhetjük magunkat, mintha már Ausztriában lennénk. Ez a „nyugatiság” az ingatlankínálatban is megmutatkozik. Döbbenetes különbség mutatkozik már a lakásbelsők közt is a keleti országrésszel összevetve, de akár egy átlagos közép-magyarországi ajánlatot is alapul véve.

 

A „Magyarország rántott hús” legnyugatibb farkincájában tehát egészen más az élet. Furcsa is ezek után, hogy a várostól nem is olyan messze Farkasfán már 3,5 millió forintért találunk egy szerkezetileg elfogadható állapotú parasztházat 1100 nm-es telekkel. A gyönyörű környezetben fekvő otthont érdemes akár eredeti állapotában, a főbb egységeit meghagyva felújítani.

Annak, aki nem idegenkedik a kétkezi munkától még kifejezetten jó ajánlat is lehet, különösen Szentgotthárd közelségét és a környék ingatlanárait alapul véve. Az aprócska Farkasfa ugyanis mindössze 9 km-re fekszik Szentgotthárd központjától, ami autóval 13 perces út. Persze a legolcsóbb, közel sem annyira olcsó, ha a felújítás tíz milliós nagyságrendjét is hozzászámoljuk.

szentgotthard2.png

Szentgotthárdon nagyon takaros, modern tégla építésű családi házat kapunk, a klasszikus két ablakos kivitelben. A 100 négyzetméteren két tágas, 25-25 nm-es szobát, egy fele ekkora kis szobát, valamint konyhát, fürdőt, WC-t és tágas előszobát is találunk. Viszont a tágas, nagy méretű ház, a városi elhelyezkedése és jó állapota révén 22 millió forintba kerül.

szentgotthard_haz.png

Van a városban 55 milliós ingatlan is, amely az Alpok lábánál, csodálatos panorámával és egyedi kialakítással keresi új gazdáját. Természetesen ebben az árkategóriában már a lakókörnyezet is igényes, így aki ezt az ingatlant választja, az a nyugati régiók egyik legszerencsésebb emberének érezheti magát.

szentgotthard_sallai_imre.png

Középkategóriában azonban más ajánlatokat is találunk, mint például ez a 19 millióért kínált ház a Duxler úton.

szentgotthard_duxler_ut.png

Címkék: vidék családi ház eladó ingatlan eladó ingatlanok eladó családi ház Szentgotthárd otthontérkép vidéki házak eladó/kiadó eladó családi házak vidéki ingatlanok vidéki eladó ingatlanok vidéki eladó családi házak szentgotthárd eladó ingatlanok szentgotthárd családi házak szentgotthárd ingatlanok eladó családi ház Szentgotthárd