Milliárdosok Pécsett is vannak
eladó/kiadó
2018.01.25. 06:00 I TothGeza78

Milliárdosok Pécsett is vannak

Még mondja azt valaki, hogy nem megy jól a vidéki Magyarországon … Ha megnézzük azt, hogy milyen döbbenetes családi házakat lehet kapni Pécsett, akkor rögtön megváltozik a véleményünk, ha azt gondoltuk, hogy luxus csak Tihanyban, Budán, vagy Sopron környékén létezik.

Épp a hét elején kérdeztük meg az olvasókat, hogy mire költenék az egymilliárdos lottó főnyereményt. Most tippeket is adunk, ezúttal Pécsről.

Igaz, hogy ez a 450 millió forintos Makovecz stílusban épült Pécs-Csobolyó dűlőn található különleges kúria tudomásom szerint már legalább két éve várja új gazdáját. Az persze nyilvánvaló, hogy 450 millió forinttal a zsebükben nem szaladgálnak le-föl a tévétorony környékén a pécsi diákok, vagy az átlagemberek.

De úgy látszik a milliárdosok is válogatósak, mert ez a ház valóban nagyon megosztó: valakinek vagy tetszik az egyedisége, vagy teljesen rosszul lesz tőle. A hajó motívum köré épült ház alapterülete 490 nm, a telek pedig közel 2900 négyzetméteres, de van a telken egy szív alakú medence és egy lépcsősorral megközelíthető átrium is.

csobolyo_dulo_pecs.png

A különlegességeknél maradva van egy, a számomra a washingtoni Fehér Házat idéző, vagy akár mondhatjuk azt is, hogy „piaci ízléssel” építtetett kúria jellegű családi ház, amely szintén nem lesz mindenki kedvence, viszont aki ezt a klasszicista stílust kedveli, az könnyen beleszerethet az egyébként igényesen épített rezidenciába.

Persze a 400 négyzetméteres alapterülethez és a 2000 négyzetméteres telekmérethez bejárónő, komornyik, illetve kertész is szükséges lesz a Sirály úton. Áztathatjuk magunkat a jacuzzi valamelyikében, izzadhatunk a szaunában és a bejárónő központi porszívóval végezheti a munkáját.

pecs_5_szobas.png

Ha valakinek az elvont stílus vagy a túlzott konzervativizmus sok lenne, ám kedveli a modern vonalakat, az beruházhat Pécs első Villaparkjában a Mecsek oldalában most épülő 168 nm-es családi házba. Itt persze a közel 115 millió forintunkért a modernitást kapjuk túlzott mennyiségben.

Ha engem kérdeznek, én inkább a konzervativizmust vinném túlzásba, amit az előző példa reprezentál; viszont nem szívesen laknék egy skandináv letisztultságot tükröző, de nekem túl spártai és kissé lélektelen házban.

pecsi_moder_haz.png

 

Címkék: vidék panoráma zöldövezet eladó ingatlanok eladó családi ház Pécs otthontérkép vidéki házak eladó/kiadó eladó családi házak vidéki családi házak vidéki ingatlanok vidéki eladó családi házak pécsi ingatlanok pécsi családi házak pécsi eladó családi házak pécsi eladó ingatlanok eladó ház Pécs