Már a panelgarzon ára is az eget verdesi
2018.01.23. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Már a panelgarzon ára is az eget verdesi

Hat millió forintnál is nagyobb lehet az árkülönbség egy 35 négyzetméteres panellakás esetében attól függően, hogy az ingatlan Angyalföldön vagy éppen a XVIII. kerületi Havanna utcában van. Szétnéztünk a panelgarzon kínálatban. 15 millió forint alatt senki ne számítson semmi jóra!

Megnéztük, milyen az ingatlanpiaci helyzet a 40 négyzetméter alatti panellakások kategóriájában Budapesten.

Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy egy 35 négyzetméteres lakás árában 6 millió (vagy még ennél is nagyobb) különbség lehet attól függően, hogy a XIII. kerületi Angyalföldön vagy a XVIII. kerületi Havannán található a kérdéses ingatlan.

Tíz millió forint alatt gyakorlatilag nincs eladó lakás, de 15 millió forint alatt sem érdemes semmi jóra számítani – legfeljebb rendkívül felújítandó vagy finoman szólva kétes környéken elhelyezkedő lakásra.

Megfontolásra érdemes viszont ez a XIII. kerületi 1 + félszobás panel, amit 19,9 millió forintért hirdetnek.

angyalfold1_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A kerület csendes, mégis jó közlekedési lehetőségekkel megáldott környékén található, 3 éve teljes körűen felújították (a nyílászárókat és a burkolatokat is), nyugati fekvésű. A rezsi igen kedvező, havonta összesen 25 ezer forint körül mozog. Nem csak egyedi mérős fűtés, hanem légkondicionáló is van az egyébként 3. emeleti lakásban.

angyalfold3_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Pestújhelyen gyönyörűen felújított fiatalos 36 négyzetméteres 1,5 szobás 7. emeleti panelt kínálnak 17 millió forintért. Kiváló közlekedés, a 7-es busszal mindössze 15 perc a belváros.

pestujhely4.jpgKattints a képre még több fotóért!

A közelben kéttannyelvű iskola és játszótér is van, a házban pedig kamerarendszer. A lakásban műanyag ablakok, redőny és klíma is az extrákat gazdagítja.

pestujhely2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Gyakorlatilag ugyanekkora ingatlant árulnak a XVIII. kerületi Havanna telepen, erkéllyel, 13,2 millió forintért. A lakásba új nyílászárókat építettek be, és egyedi fűtésmérés is van.

havanna1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: panel panellakás eladó ingatlan garzon négyzetméter eladó lakás Budapest XVIII. kerület XIII. kerület Angyalföld XV. kerület otthontérkép eladó/kiadó