Válogass gödöllői luxus házak között!
2018.01.20. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Válogass gödöllői luxus házak között!

Aki nem akar belevágni nulláról egy saját otthon létrehozásába például a jelenleg erősen szakemberhiányos építőipart elnézve, annak nem marad más választása, mint mások által megálmodott családi házat venni. Gödöllőn pedig igen szépeket álmodnak!

Megnéztük a gödöllői házkínálatot az 50 és 150 millió forint közötti árkategóriában. Sok eladó ingatlan nincs ugyan, ám ami van, annak zöme igazán pompás!

Az M3-as autópályán gyorsan megközelíthető városka továbbra is közkedvelt célpontja a budapesti agglomerációba vágyóknak. Márpedig aki nem akar belevágni nulláról egy saját otthon létrehozásába például a jelenleg erősen szakemberhiányos építőipart elnézve, annak nem marad más választása, mint mások által megálmodott családi házat venni.

Nos, ez Gödöllőn jelenleg a felső kategóriákban korántsem problémás projekt. Szerte a városban találni szinte minden igényt kielégítő kégliket, jellemzően 200 és 500 ezer forint közötti négyzetméteráron.

Mutatunk pár pazar példát.

malomto4.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Malomtó utcában található ez a 139 millió forint irányárú, 8 szobás, 540 négyzetméteres luxus családi ház 2500 négyzetméternyi parkosított telken.

malomto9.jpgKattints a képre még több fotóért!

Káprázatos otthon kerti medencével, jacuzzival, 3 nagy autó számára is ideális garázzsal.

malomto2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Kiváló műszaki állapot, rendkívül igényes kialakítás.

malomto7.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt a 8 és fél szobás 285 négyzetméteres, több generációs házat 84,9 millió forintért árulják. Csendes mellékutcában, mégis a fő út közelében található.

285_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az extrák között található egy szerelőaknás garázs, fúrt kút, vízlágyító, automata öntözőrendszer, 8 kamerás riasztórendszer, elektromos kapu és egy 60 négyzetméteres nyári lakrész is. A több épületrésznek, 3-4 különálló lakrésznek köszönhetően 2-3 generáció is kényelmesen elfér.

78,9 millió forint az irányára ennek a 391 négyzetméteres 4 szobás háznak, ami egyebek mellett 24 paneles napelem rendszerrel, kandallóval, gyűrűs kúttal, dupla beállásos, szerelőaknás garázzsal és elektromos redőnyökkel felszerelt egyedi nyílászárókkal is büszkélkedhet.

391_7.jpgKattints a képre még több fotóért!

A három tetőtéri szoba erkélyes (és mindhez tartozik gardrób is), a nappali kertkapcsolatos.

391_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egy biztos: ebben a városban mernek szép házakat álmodni!

Címkék: lakás luxus eladó vidék családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Gödöllő otthontérkép