Nagybirtokosok kerestetnek! – Óriás telkes házak az agglomerációból
2018.01.19. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Nagybirtokosok kerestetnek! – Óriás telkes házak az agglomerációból

Óriási telekkel rendelkező eladó házakat kerestünk a budapesti agglomeráció településein. 8500 négyzetméteres birtok is akad, no meg olyan, amin fürdőtó van aranyhalakkal, vízeséssel, patakkal vagy éppen nyitható tetejű medencével és borospincével megspékelve.

Ki-ki másért szerelmes a nagy telkekbe: míg egyesek pusztán csak szeretik magukénak tudni a horizontig elérő teret, mások állattartásban gondolkodnak, vagy éppen különleges kertet álmodnak, amelynek megvalósításához több hektárra van szükség.

Körülnéztünk a fővárosi agglomeráció ingatlankínálatában, 2 és 10 ezer négyzetméter közötti telekkel rendelkező újszerű, felújított vagy jó állapotú házakat kerestünk.

Néhány különlegesség a találati listáról:

49 millió forintért árulják ezt a 2000 négyzetméteres, összközműves, sík telekre épült, 300 négyzetméter alapterületű, 3 és fél szobás, ipari, kereskedelmi célra is használható családi házat.

szada_300_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan kitűnő állapotú, duplakomfortos, könnyedén kétgenerációssá alakítható, déli tájolású, nagy teraszos, a nappaliban kandallóval. A kertben fedett (nyitható) 20 köbméteres, gépészettel ellátott úszómedence, illetve egy 25 négyzetméteres alapterületű, ásott borospince is van.

A szuterén részben 150 négyzetméter alapterületű, EU normáknak megfelelően kialakított műhely található 3 méteres belmagassággal, ipari árammal. A térkővel burkolt udvari részen a teherautó-közlekedés is megoldott.

szada_300_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A telek méreténél fogva további beépítés lehetséges.

Csömörön az Árpádföldi úton 5 + 1 szobás 252 négyzetméteres luxus kivitelezésű ház eladó 149,9 millió forintos irányáron. Az extrák között sorakozik medence, szauna és egy nagy garázs is.

csomor_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ami a perspektívákat illeti: a jelenleg egyszintes ingatlan tetőtere beépíthető, a telek várható övezeti besorolásának változása miatt pedig akár befektetőknek is ajánlott.

csomor_5.jpgKattints a képre még több fotóért!

A közlekedés kiváló például a közelben futó M0-s autóútnak köszönhetően, miközben a környék nyugodt, kertvárosi. Iskola, bevásárlási lehetőségek a közelben.

Szadán keresi új tulajdonosát ez a 6 szobás ház 2250 négyzetméteres parkosított kerttel 135 millió forintért.

szada_6_szoba_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyedi alaprajz és berendezés, 320 négyzetméter, duplakomfort. Nappali, 4 háló, gardrób, dolgozó szoba, konyha, étkező, hatalmas terasz, különleges természetes anyaghasználat, geotermikus fűtésrendszer, hidromasszázs gőzkabin, kandalló, kovácsoltvas csillár és korlát.

 

szada_6_szoba_5.jpgKattints a képre még több fotóért!

A kertben fürdőtó aranyhalakkal, vízeséssel, patakkal, valamint borospince, duplagarázs, szerszámos kamra.

szada_6_szoba_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: exkluzív luxus vidék családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Csömör Szada otthontérkép