Továbbra is ragyog a XIII. kerület ingatlankínálata
2018.01.18. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Továbbra is ragyog a XIII. kerület ingatlankínálata

Minden szinten szinte minden – így foglalható össze a XIII. kerület ingatlankínálata. Az exkluzív új építésű vagy luxusszinten felújított méretes otthonoktól a csodás kis, körúthoz közeli garzonokon át a panelekig széles skálán válogathat a költözni vagy befektetni vágyó.

Az egyik legnépszerűbb és legdrágább kerület a XIII., mindenféle típusú lakás megtalálható itt a panelektől a csodás kis körúthoz közeli garzonokon át az exkluzív újépítésűekig vagy a luxusszinten felújítottakig.

Pár perces keresgélés után rögtön találtunk is néhány, az adott kategóriában minden igényt kielégítő eladó kéglit. Íme!

pannonia_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ez a 104 négyzetméteres, az építész tulajdonos által műszakilag és esztétikailag is luxusszinten felújított 3 és fél szobás otthon például egyértelműen a prémium kategóriába tartozik. Irányára 87,89 millió forint. Sajnos csak volt, mert a napokban elkelt.

pannonia_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Fiatalos, modern és fantasztikus helyen van: a Vígszínház mellett, a Pannónia utcában.

Ami az extrákat illeti, nos, káprázatos lista világlik ki a hirdetés alapján: vannak itt hangszigetelt falak, smarthome rendszerű, távirányítóval vezérelhető motoros redőnyök, egyedi beltéri fa- és üvegajtók, üvegfalak, Marbourg tapéták, kifejezetten ide gyártott bútorok, design szaniterek, egyedi színű design síklap radiátor, hő- és hangszigetelt üveggel ellátott kültéri nyílászárók, de gránit mosogató és riasztórendszer is.

pannonia_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyszerűen gyönyörű!

A kiváló állapotú panelre vadászóknak ajánljuk ezt az Angyalföldi úton található 7. emeleti 56 négyzetméteres lakást, amit 22,9 millió forintért kínálnak.

panel_1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan az Árpád-híd vonzáskörzetében található, azaz a kiváló közlekedés mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel adott.

Világos terek, jól átgondolt elrendezés és sok beépített szekrény, két külön nyíló hálószoba teszi kényelmes otthonná a lakást.

panel_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A 35 millió forint és 70 négyzetméter feletti kategóriában találtuk ezt az 1 + 2 félszobás, óriási terasszal rendelkező lakást.

72_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan utcai fekvésének és a nyugati tájolásnak köszönhetően napos, világos, a 2006-os építésű ház pedig kiváló állapotban van. Befektetési céllal vásárlóknak szép éves hozamot hajthat a konyhára, hisz a kerületi albérlet árak rohamosan emelkednek, de többgyerekes családoknak is ideális választás lehet.

72_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakóparkban élelmiszerbolt, zöldséges, pékség, gyógyszertár, étterem, fitness terem, fodrászat és több bankfiók is található. Pár perc sétára pedig élelmiszerüzletek, áruházak, szakorvosi rendelők, posta, óvoda, bölcsőde, általános iskola is van. A tömegközlekedés is kiváló, a közelben található például a Béke tér, de a 3-as metró Árpád hídi megállója is kevesebb, mint 10 percnyire fekszik.

Címkék: panel exkluzív lakás luxus eladó eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest luxuslakás XIII. kerület otthontérkép