Rendkívül aprók és rendkívül szépek – Best of garzons
2018.01.12. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Rendkívül aprók és rendkívül szépek – Best of garzons

Körülnéztünk a 10 és 30 négyzetméteres menő mini lakások között. Fullpanorámás, 24 órás portaszolgálattal rendelkező és csodás belső dizájnnal bíró ékszerdobozkát is találtunk Budapesten 16-22 millió forint közötti áron. Egy igényes lépcsős galéria vagy épp egy leleményesen felszerelt konyha révén rendkívül apró alapterületen is full extrás lakások alakíthatók ki.

Egy jó állapotú mini lakás ideális befektetési lehetőség lehet most, az ingatlanpiacon beindult ár- és bérletidíj növekedésnek köszönhetően. De első lakásnak sem kutya egy ilyen pici otthon, főként, ha az ember szinte csak aludni jár haza.

Kis fantáziával és nagy igényességgel igazán kényelmes, minden fontos napi tevékenység – alvás, fürdés, főzés, kikapcsolódás, munka – elvégzését lehetővé tevő garzonok alakíthatók ki. Mint a következő példákból is kiviláglik, egy igényes lépcsős galéria, egy leleményesen felszerelt konyha révén igen apró alapterületen is full extrás lakások alakíthatók ki.

Nézzük, mit találtunk az Otthontérkép aktuális kínálatában a best of garzon kategóriában! A keresési paramétereink a következők voltak:

  • 10 és 30 négyzetméter közötti alapterület,
  • felújított, újszerű vagy jó állapotú,
  • budapesti lakás.

Abszolút viszi a prímet ez a terézvárosi 25 négyzetméteres garzon a Rippl Rónai utcában. Nem csak azért, mert 3 percnyire található a Hősök terétől, hanem mert ez egy frissen felújított, lakberendező és belsőépítész tervei alapján újragondolt designlakás.

terezvaros2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Bőven van hely tárolásra, a konyha teljesen gépesített, de kialakítottak a mini térben egy tanuló/dolgozó sarkot is. A háló pedig a részben álló, részben fekvő galériának köszönhetően teljesen szeparált.

terezvaros1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ugye milyen szép, harmonikus és praktikus?

terezvaros4_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Lágymányoson, a XI. kerületben egyetemistáknak is ideális választás lehet ez a 18 négyzetmétereses + 8 négyzetméteres galériával rendelkező lakáska, amelyet 15,9 millió forintért hirdetnek.

lagymanyos1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Beépített, gépesített konyhabútor, alacsony rezsi, kiváló infrastruktúrájú környék (Allee bevásárlóközpont 10 percre, 4-6-os villamos 3 perc sétára, metró 5 percre található).

lagymanyos3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Azonnal költözhető ez a szintén 15,9 millió forintért kínált 26 négyzetméteres garzonlakás az Orczy Fórum újépítésű társasházban a VIII. kerületben.

orczy1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Kamerarendszer, 24 órás portaszolgálat, szabad szemmel szinte láthatatlan rezsi, két lift, ezen felül remek lakóközösség, jó közlekedés, tároló.

orczy2.jpgKattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: luxus panoráma terézváros garzon négyzetméter eladó lakás Budapest luxuslakás VIII. kerület Lágymányos XI. kerület Orczy otthontérkép