Lakások „Sürgősen!”-jeligére
2018.01.10. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Lakások „Sürgősen!”-jeligére

Indiai almafából készült konyhabútor, a földszinti gyorsétterem fűtési rendszerének köszönhetően minimális rezsi, de kertkapcsolatos lakóparki 3 szobás lakás is várja az érdeklődő ingatlanvásárlókat Sürgős!-jeligére. Válogattunk néhány rendkívül szép állapotú, gyorsan megszerezhető lakást, házat.

Ha valamit, hát akkor az ingatlanvásárlást nem érdemes és nem is szabad elhamarkodni. Ugyanez nem feltétlenül igaz viszont az eladók oldaláról.

Számos olyan élethelyzet van, amikor az ember gyorsan meg akar szabadulni az otthonától – például mert már kiválasztotta az újat, a nagyobbat, a következőt, vagy éppen személyes okokból van nagy szüksége a pénzre.

pinterest_3_1.jpg

Az időnyomás nagy úr. Forrás: Pinterest

Az ingatlanpiac felpörgése szükségszerűen együtt jár azzal a jelenséggel is, hogy egyre több lakás, ház forog, és egyes kategóriákban/felszereltség mellett hosszabb időbe telik túladni a portékán.

A Sürgős!-jeligéjű hirdetések esetében általában jobb a potenciális vevők alkupozíciója, és nem kell azzal számolni, hogy az eladó ilyen-olyan okokból visszalép az adásvételtől – esetleg az utolsó pillanatban.

Ránéztünk a kínálatra, és válogattunk néhány rendkívül szép állapotú, gyorsan megszerezhető ingatlant.

kecskemet_1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Kecskemét belvárosában eladó sürgősen ez a luxus felszereltségű család ház 200 négyzetméteres telken, 65 millió forintos irányáron.

A 250 négyzetméteres szigetelt téglaépület 2008-ban lett újjáépítve. Ami pedig az extrákat illeti: van itt indiai almafából készült konyhabútor, wellness részleg a pincében, konditerem, szauna, kandalló, tikfa parketta és dupla fürdő is.

kecskemet_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A VIII. kerületi Ciprus utcában újszerű állapotú, kertkapcsolatos 3 szobás téglalakást kínálnak, szintén Sürgős!-jeligére. A kert mind a nappaliból, mind a szobákból megközelíthető.

ciprus_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Igényes kialakítású, szép lakás 61 négyzetméteren 35 millió forintért.

ciprus_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Baross térnél, a VI. kerületben, a Bethlen Gábor sétálóutcára néző ablakokkal eladó ez az 1. emeleti 106 négyzetméteres lakás, szép állapotú, liftes házban. Belmagassága 4 méter, ami mindenféle kreatív lakberendezési ötlet – például galéria – megvalósítása előtt utat nyit.

erzsebetvaros_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás hostelnek, rendelőnek, irodának is kiváló lehet, nem beszélve arról, hogy az alatta található gyorsétterem fűtési rendszerének köszönhetően minimális a fűtésszámla.

Címkék: eladó vidék eladó ház eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest Kecskemét otthontérkép