Szemrevaló győri albérletek impozáns teraszokkal
2018.01.08. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Szemrevaló győri albérletek impozáns teraszokkal

Exkluzív penthouse, szuper panoráma, 60 és 45 négyzetméteres tetőterasz is várja azokat, akik Győrben vennének ki 70 és 100 négyzetméter közötti lakást. A bérleti díjak jellemzően négyzetméterenként 1500 és 3000 forint között alakulnak a népszerű Duna-parti városban.

Pörög az ingatlanpiac a nyugati határvidéken, különösen Győr és Sopron környékén. Sokan azonban eladás helyett kiadják lakásukat, házukat, a térségben – vagy a szomszédos Ausztriába – munkát vállalók pedig inkább bérelnek.

Részint azért, mert nem találnak megfelelő saját otthonnak való ingatlant, építkezésbe pedig nem szeretnének belevágni,

részint pedig azért, mert csak átmenetileg szeretnének ebben a régióban élni (utóbbi kategóriába tartoznak például a külföldi managerek).

 

Szétnéztünk a győri albérleti piacon, mégpedig a 70 és 100 négyzetméter közötti, igazán jó állapotú és szép fekvésű kiadó ingatlanok között. Az árak négyzetméterenként jellemzően 1500 és 3000 forint között alakulnak, és nincs hiány valóban jól felszerelt lakásokból.

Íme!

98_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt a 4 szobás, 98 négyzetméteres panorámás lakást például havi 300 ezer forintért adnák bérbe. A kégli a Belvárosban, egy liftes társasház 3. emeletén található.

98_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Újszerű, igényes, részben berendezett, gépesített, a Duna partra és a belvárosra néz, nem mellesleg rendelkezik egy négyzetméteres tetőterasszal is a 3 szoba + nappali mellett.

Ezt a 80 négyzetméteres, exkluzív penthouse lakást 200 ezer forintért lehet kivenni.

80_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Három szoba, tekintélyes méretű tetőterasz gyönyörű kilátással a városra, méretes beépített gardróbszekrények, motoros redőnnyel ellátott nyílászárók, hűtő-fűtő klíma és zárt udvari autóbeálló is szaporítja az extrák sorát.

80_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Igazi kuriózum ez a Dunára panorámás 97 négyzetméteres 2 + 2 félszobás luxusotthon a Móricz Zsigmond rakparton, amit havi 350 ezer forintért hirdetnek.

100_1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A nappaliban exkluzív bútorok, a konyhában pedig mindent kielégítő modern gépek. A többi szobát a bérlő igényeinek megfelelően rendezik be. A lakáshoz ráadásként egy részben fedett 45 négyzetméteres terasz is tartozik.

100_3_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: győr luxus vidék panoráma kiadó lakás négyzetméter kiadó ingatlan luxuslakás Győr otthontérkép eladó/kiadó győri lakások