Szubjektív ikerház toplista
2018.01.07. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Szubjektív ikerház toplista

A XI., a XVI., a XVII. kerületben, de Dunakeszin is találtunk olyan eladó ikerház felet, ami megfontolásra érdemes, ha valaki fűnyírásgyűlölő, antikertépítő és az átlagos lakásokhoz képest sokkal jobban elszeparálható életterekre vágyik.

Az ikerházaknak számos előnye van:

  • a költségmegtakarítás, ami a telekvásárlást és az építkezést illeti (egy közös fal, nyílászárók nélkül; a kvázi két házra elérhető nagyobb árkedvezmények, stb.),
  • a viszonylag apró méretű kert (fűnyírásgyűlölők és antikertépítők előnyben!),
  • az átlagos lakásokhoz képest sokkal jobban elszeparálható életterek (emeletenként),
  • a közös tulajdonban vagy társasházként is működtethető forma,
  • egy család több generációjának együttélését, mégis önálló mindennapjait biztosító megoldás.

Körülnéztünk az aktuális ingatlankínálatban, hogy mi jót találhatnak most a potenciális ikerházvásárlók országszerte. Bizony megakadt a szemünk jó néhány pompás minőségű, újszerű vagy szépen felújított házon!

Íme a szubjektív toplista:

Árpádföldön, a XVI. kerület egyik csendes mellékutcájában, 440 négyzetméteres telken eladó ez a nettó 147, bruttó 170 négyzetméteres, két autóbeállóval rendelkező, felújított, 4+1 félszobás, 2 gardróbos, dupla komfortos, délnyugati fekvésű, amerikai konyhás, 2012-ben esztétikailag felújított, 2011-ben épült ikerház fél. Ára 75 millió forint.

arpadfold.jpgKattints a képre még több fotóért!

Dunakeszin a Zerkovitz Béla utcában 3+1 szobás ingatlant kínálnak 44,9 millió forintért. A Toldi-Dombliget lakóparkban 2010-ben épült házban 2016-ban végeztek tisztasági festést, így az kiváló állapotú, felújítást nem igényel.

dunakeszi2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvosi rendelő pár percnyire, csakúgy, mint autóval az M2-M0 vagy M3-as út.

dunakeszi_5.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XI. kerület zöldövezeti részén, Kelenföldön találtuk ezt a belső 3 szintes ikerház felet 311 négyzetméteres telken. 74,9 millió forintért kínálják.

kelenfold2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan a 80-as évek közepén épült. Csendes utcában található, 3+1 fél szobás, és egy park szomszédságában fekszik. A többi között egy húsz négyzetméteres terasz, két kocsi részére kialakított garázs, padlófűtés, klíma, riasztó is szolgálja majd az ideköltözők kényelmét.

kelenfold1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XVII. kerületben, Rákoscsaba virágtelepi részén 360 négyzetméteres telken található ez a 3 lakószintes + szuterén elosztású, 4 + 1 félszobás, felújított, cirkó fűtésű, műanyag ablakos, dryvit szigetelt, saját helyrajzi számmal rendelkező ikerház fél. Ára 39,9 millió forint.

rakoscsaba_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: budapest eladó eladó ház eladó ingatlan ikerház négyzetméter Budapest Dunakeszi XVI. kerület XI. kerület XVII. kerület otthontérkép ikerház fél