Tíz-tizenkét millióval is van keresnivaló Békéscsabán
eladó/kiadó
2018.01.06. 06:00 I TothGeza78

Tíz-tizenkét millióval is van keresnivaló Békéscsabán

A hatvanezer fős Békéscsaba hazai viszonylatban nem számít kicsinek, de azért nem vetekedhet még a közeli Szeged vonzerejével sem. Az is igaz ugyanakkor, hogy itt közel sem az észak-keleti rossz hírű városok árszintjével találkozunk, hanem inkább a szegedi magasabb árfekvést idézik az otthonok árai.


Bár az is jellemző, hogy itt 9-10 millió helyet akár már 7 millió forint környékén is tágas otthonhoz juthatunk.
A városban a Lencsési út központi részén egy 53 nm-es, 1+2 félszobás lakótelepi lakás csupán 7,1 milliós irányáron elérhető. Ráadásul nincs is rossz állapotban és az elosztása sem rossz.

bekescsaba-varoshaza.png

Kicsit felfelé az árlétrán, még sokkal nagyobb lesz a választék, így 10 millió forint környékén már igen csak kinyílik előttünk a világ. Persze belvárosi lakást még nem kapunk ennyiért, de 10,5 millióért már 2 és félszobás, erkélyes, 59 nm-es egyedi cirkófűtéses lakást kapunk. A környék jó, a lakás elosztása remek, viszont részleges felújítás mindenképpen ráférne.

bcsaba_pasztor_utca.png

Aki Békéscsabán az elegánsabb belvárosban szeretne lakni, annak viszont mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A város szívében a kínálat sem túl nagy és amit lehet találni a klasszikus polgári házakban, az már több, mint 20 millió forint, hogy ha nem egy 1 és másfél szobás megoldást keresünk.

bekescsaba_belvaros.png

Összefoglalva tehát Békéscsabán nem pimaszul alacsonyak az árak, hanem egy élhető, munkalehetőségekkel közepesen ellátott város képét láthatjuk - legalább is az ingatlanárak alapján.

Címkék: lakás vidék eladó ingatlanok Békéscsaba eladó lakások otthontérkép Viharsarok felújítandó lakások eladó/kiadó felújított lakások vidéki lakások vidéki eladó ingatlanok békéscsabai eladó lakások békéscsabai eladó ingatlanok vidéki felújítandó lakások vidéki felújított lakások békéscsabai lakások