40 millióval a Szentendrei-szigeten
2018.01.03. 13:36 I krakla

40 millióval a Szentendrei-szigeten

Budapesttől északra található az 56 km2-es Szentendrei-sziget, ami jó időben népszerű célpontja a kirándulóknak, biciklizőknek és a Dunán evezőknek. A sziget könnyen rabul ejti az embert szépségével és az őt körüllengő nyugalommal.

A Szentendrei-sziget ideális állandó lakhelye lehet annak, aki a természet és nyugalom szerelmese, viszont ennek az elszigeteltségnek ára is van, hiszen nem olyan egyszerű megközelíteni a szigetet. Ugyanis, csak egy híd köti össze a szárazfölddel Tahitótfalunál, a Tildy híd, mely az év bármelyik szakaszában járható. Továbbá több helyen komppal is átjuthatunk a szigetre, viszont ezeket árvíz esetén gyakran leállítják.

A Szentendrei-sziget mellett szól viszont, hogy az árak a Budapesthez közeli településekhez képest (például Szentendre, Nagykovácsi, Solymár) egészen barátinak mondhatóak! Szerencsére több eladó nyaralót és családi házat is találtunk a szigeten, éppen ezért úgy határoztunk, hogy összegyűjtjük a legszebb 30-40 milliós családi házakat egy blogposztba. 

Álomház Kisorosziból
A sziget északi csücskén található a közel 1000 fős Kisoroszi. 38 millióért gyönyörű belső úszómedencés, szaunás családi házra bukkantunk. A 150 nm-es, 5 szobás családi házhoz rendezett kert és még egy kis tó is tartozik!
kisoroszi.jpgPócsmegyeri romantika
2007-ben épült, régi idők kúriáit idéző 150 nm-es házat hirdetnek Pócsmegyeren. A települést kicsit több mint 2000 fő lakja, és határában egy bányató is van, amit nyáron a strandolni vágyók vesznek birtokba. A 4 szobás ház ára 32 millió forint.
pocsmegyer.jpgAhol a szomszéd fűje tuti nem zöldebb
Szintén Pócsmegyeren egy gyönyörű zöld pázsitú otthonos, 3 és fél szobás családi házat találtunk, melyet mostani lakói 39,8 millió forintért hirdetnek. Az udvarban van hinta, csúszda és homokozó is, ami kész mennyország lehet a gyerekeknek.
pocs.jpgParasztház Szigetmonostorról
Szigetmonostort komp köti össze Szentendrével, valamint a település melletti Horányból is indul komp, amivel Dunakeszire juthatnak át az itt élők. A települést, Pócsmegyerhez hasonlóan több mint 2000-en lakják. Eladó ház itt is akad bőven, mint például ez a 180 nm2-es felújított parasztház, ami akár több generáció együttélésére is alkalmas, ára pedig 34 millió forint.
szigetmonostor.jpgRáadás Pócsmegyerről
Elszakadva a kitűzött 30-40 milliós ártól,  egy igazán különleges, prémium kategóriás, pócsmegyeri családi házzal zárjuk a sort. A ház kívül-belül nagyon hangulatos, meleg és otthonos érzetet kelt. Persze, ez az áron is meglátszik: 61 millió forintot kell ugyanis az asztalra letennie annak, aki a ház új tulaja szeretne lenni.
luxus_3.jpg

Címkék: családi ház eladó ház agglomeráció szentendrei-sziget 1 ingatlan válogatás