Mosonmagyaróvár is hódít a nyugati végeken
2018.01.01. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Mosonmagyaróvár is hódít a nyugati végeken

Mosonmagyaróváron a kínálati ár 2016-ban 282 ezer forint volt négyzetméterenként, most azonban már egyre több ingatlant találunk 300, sőt 350 ezer forint fölötti irányárral. Ez a város is azok közé a nyugat-magyarországi települések közé tartozik, amelyek egyre népszerűbbek. Álomházakat mutatunk a 30, az 50 és a 100 millió forint körüli árkategóriából!

A 30, az 50 és a 100 millió forint körüli árkategóriában is mutatunk gyönyörű családi házat Mosonmagyaróváron. Ez a város is azok közé a nyugat-magyarországi települések közé tartozik, amelyek egyre népszerűbbek, részben az Ausztriába ingázó munkavállalók generálta keresletnek köszönhetően.

Mosonmagyaróváron a kínálati ár 2016-ban 282 ezer forint volt négyzetméterenként, most azonban már egyre több ingatlant találunk 300, sőt 350 ezer forint fölötti irányárral négyzetméterenként. Sok a jó minőségű, igényesen kialakított, és gyakorlatilag egy tisztasági festés után beköltözhető családi ház.

A százmillió forint körüli árkategóriában kitűnik például ez az 5 szobás, 260 négyzetméteres, angol kastélyok hangulatát idéző kúria, ami egy közel 2,6 hektár nagyságú telken fekszik. A birtokra százéves fák övezte, kanyargós út vezet, az épület a múlt század hangulatát idézi.

5_1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A felső szinten még legalább 8-10 szoba kialakítására van lehetőség. Az extrák között sorakozik a tölgyfából készült konyha és nappali, a kézi faragással készített bútorok, valamint a hangulatos cserépkályha.

5_3_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A beépített garázs két autó számára is ideális, az udvarban pedig fedett úszómedence, rózsalugas, kerti pavilon szolgálja majd az ide költözők kényelmét.

5_2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az 50 millió forint alatti árkategóriában figyelemre méltó ez a 750 négyzetméteres telken épült 4 szobás családi ház, amelyet 44,9 millió forintért hirdetnek.

4_1_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Mosonmagyaróvár csendes, nyugodt utcácskájában, mégis frekventált helyen található. Kétszintes, 2004-ben épült, kifogástalan állapotú.

4_5_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A nappaliban kandalló van, az udvaron pedig egy 6 fős masszázsmedence, ami favázas tetővel fedett, így télen és nyáron is igazi felüdülést nyújt. A házhoz hőszigetelt duplagarázs, elektromos nyitórendszerrel ellátott garázs- és kerítéskapu is tartozik, valamint fúrt kút kiépített öntözőrendszerrel.

4_4_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Van még egy 25 négyzetméteres fedett tároló, egy gyümölcsfákkal, tujákkal körbevett udvar mobilmedencével, játszótérrel és a nappaliból egy 30 négyzetméteres terasz is nyílik.

A 30 millió forint alatti vételár kategóriájában gondolkozóknak ajánljuk ezt a csodaszép, 85 négyzetméter alapterületű 4 szobás sorházat.

sohaz2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Tartozik hozzá egy 22 négyzetméteres garázs, valamint egy 20 négyzetméteres gépkocsibeálló. Környezetének éke egy szépen gondozott, füvesített, 40 négyzetméteres előkert tujákkal szegélyezve, kerti grillezővel, kiülővel. A lakástól néhány percre piac, üzletek, iskola és óvoda is található.

sorhaz1.jpgKattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: luxus vidék eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Fertő-tó Győr Mosonmagyaróvár otthontérkép Mosonmagyaróvár környéke