A Margit körúton, hejj, de csodás!
2018.01.01. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

A Margit körúton, hejj, de csodás!

4-es, 6-os éjjel-nappal, pubok, gyros minden sarkon, Jászai Mari tér, Mechwart liget – ki ne asszociálna azonnal a Margit körútra ezeket hallván? Szuper lakásokat kerestünk Buda (és Pest) egyik ütőerének környékén.

A 4-es, 6-os villamos, a pesti és a budai hídfő közelében található utcácskák, a Jászai Mari tér vagy éppen a Mechwart liget mind-mind ikonikus elemei a Margit körút környékének.

Aki szereti az igazi nagyvárosi nyüzsgést, az éjjel-nappal működő tömegközlekedést, a világ minden tájának gasztronómiai kínálatát felvonultató éttermeket, falodákat, sörözőket és borozókat, a régi bérházakat, a gyönyörű homlokzatokat, annak maga a mennyország a fővárosnak ez a része.

Válogattunk néhány figyelemre méltó lakást az Otthontérkép aktuális kínálatából, íme!

29_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Margit körút 29-ben kínálják például ezt a 122 négyzetméteres, 3 szobás, 5 éve felújított duplex lakást 89,9 millió forintért a gyönyörűen kialakított és rendben tartott Mechwart ligetnél.

29_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Nem csak a környék lehet igen vonzó, hanem az 1937-ben épült Bauhaus ház is, amelyben a lakás található. A lakóközösség csendes, összetartó, a legfelső szinten pedig egy közös használatú, 280 négyzetméteres terasz fekszik, ahonnan fantasztikus panoráma tárul a nézelődő elé.

29_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az alsó szinten hatalmas nappali található a zöld, fás belső udvarra néző terasszal, itt van az étkező a konyhával, egy hálószoba és egy tágas, zuhanyzós fürdőszoba is. Felül két külön bejáratú szoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet.

29_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Aki az alacsonyabb árkategóriákban böngészne, annak bizonyára megakad a szeme ezen a 109 négyzetméteres, 39,9 millió forintért hirdetett 2+2 félszobás ingatlanon, ami egy szintén közös használatú tetőterasszal van megbolondítva, és szintén egy Bauhaus házban fekszik.

39_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Délkeleti fekvésű, állapota jó, de persze igény szerint felújítandó.

Felújítási és kiadási szempontból is a lehetőségek tárházát kínálja az érdeklődőknek ez a 76 négyzetméteres, 2 szobás, 6. emeleti lakás 39,5 millió forintért.

35_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Műszaki állapota jó, az a 4-6-os villamos és a 11-es busz is csupán 1 percnyire található. Alkalmas irodának, családnak, befektetésnek egyaránt.

Igazán megfontolandó!

Címkék: budapest lakás belváros eladó panoráma négyzetméter Budapest II. kerület Margit körút Jászai Mari tér otthontérkép Mechwart liget