Ingatlanok pezsgővel – Boldog új évet kínálnak!
2017.12.31. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Ingatlanok pezsgővel – Boldog új évet kínálnak!

Szilveszterre hangolódva rákerestünk a ’pezsgő’ szóra az ingatlanhirdetések áradatában, és fantasztikus találatokat dobott ki az Otthontérkép adatbázisa. Van itt a Gellérthegy-Szabadság-szobor-Bazilika hármasra, egyben a Budai Várra panorámás belvárosi kuriózum, de kuruclesi, óriáskertes-grillezős eladó otthon is.

Ha már az ünnepek előtt megfuttattuk a ’fenyő’ és a ’karácsony’ szavakat az Otthontérkép adatbázisában, arra gondoltunk, miért ne folytathatnánk ezt a gyakorlatot Szilveszter kapcsán a ’pezsgő’-vel is?

Jellemzően kétféle összefüggésben bukkan fel ez a kifejezés az ingatlanhirdetésekben:

  1. a fürdőszoba vagy a lakásbeli wellness részleg egyik extrájához kötődően (pezsgőfürdő) és
  2. egy-egy környék mindennapi vagy kulturális életének, esetleg a közlekedésnek árnyalása során.

Mutatjuk a legkáprázatosabb aktuális hirdetéseket – szigorúan pezsgővel!

pezsgofurdo199_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ettől a 186 négyzetméteres, 199 millióért kínált V. kerületi lakástól például a lélegzetünk is elállt.

pezsgofurdo199_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ez egy igazi belvárosi kuriózum gellérthegyi panorámával a 2. emeleten  4 darab 30 négyzetméter körüli hálószobával, kandallóval, 2 fürdőszobával, infraszaunával, pezsgőfürdőkáddal, 70 négyzetméteres amerikai konyhás nappalival.

pezsgofurdo199_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az utcafronti szobákból nem másra látni rá, mint a Budai Várra, a Kempinski és a Ritz Hotelre, az erkélyről pedig a Gellérthegy-Szabadság-szobor-Bazilika hármas tekinthető meg. Az ingatlan hívóliftes, zárt folyosóról nyílik, és egy frissen felújított épületben van.

Kurucles zöldövezetében fekszik ez a 84 négyzetméteres, két és fél szobás lakás hangulatos, fűzfákkal teli zsákutcában. A hatlakásos társasházhoz tartozik egy 1100 négyzetméternyi parkosított, grillezővel ellátott kert is, az eladó ingatlanhoz pedig egy csaknem 14 négyzetméteres terasz.

84_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az extrák között sorakozik a finn szauna, a beépített pezsgőkádas és zuhanyzós fürdőszoba, a minden igényt kielégítően felszerelt modern beépített konyhabútor, a panorámás étkező és a hatalmas gardróbszekrények, valamint több helyiségben padlófűtés szolgálja a kényelmet.

84_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Remek a közlekedés, és a közelben olyan kiváló oktatási intézmények találhatók, mint a Budenz József Ált. Isk. és Gimnázium vagy éppen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.

A pezsgő életéről híres Liszt Ferenc téren 120 millió forintért eladó ez a kivételes adottságokkal rendelkező 119 négyzetméteres, 3 szobás ingatlan. Két szobája a térre néz, egy pedig az udvarra. A fürdőszobában szauna található, és az egyik szoba erkélyes.

liszt3.jpgKattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: budapest exkluzív luxus eladó panoráma eladó ingatlan négyzetméter II. kerület luxuslakás V. kerület otthontérkép Kurucles eladó/kiadó