Nőnek a vidéki árak? Ne mondd!
eladó/kiadó
2017.12.30. 06:00 I TothGeza78

Nőnek a vidéki árak? Ne mondd!

A legfrissebb adatok szerint megtört a jég: végre nem csak Budapesten, Győrben vagy Sopronban és Debrecenben nőnek a lakásárak, hanem az ország minden szegletében.

A növekedés azonban több mint relatív. Ahogy korábban az ózdi olcsó lakásokat bemutató írásomban jeleztem az, hogy 20%-kal nő valahol egy lakás értéke, az nem jelenti azt, hogy az ott lakónak különösebb megtakarítások nélkül van esélye egy fővárosi lakás megszerzésére.

Arról nem is beszélve, hogy a kelet-magyarországi piacon mintha ez az élénkülés nem látszódna.
Mert mi másnak mondanánk ha nem olcsónak ezt a 2,3 millió forint alatti, elsőre igen takarosnak tűnő, mindössze 26 négyzetméteres lakást.

salgotarjan.png

De 3,5 millió forintért már sokkal lakhatóbb állapotú 55 négyzetméteres tégla építésű, gázkonvektoros otthont is találunk a Gagarin utcában. Itt ráadásul akár egy tisztasági festés után a beköltözés is elképzelhető, mert a konyha kifejezetten modern és első ránézésre a fürdőszoba sem vállalhatatlan.

salgotarjan_gagarin.png

Ha még nagyobb lakást szeretnénk „Tarjánban”, akár már 4 millió forintért is találunk konvektoros fűtésű, a belvárostól mindössze 400 méterre található 74 nm-es tágas, 3 szobás otthont. Állapota ennek is elég szép, a konyhában étkező is elfér és a konyhabútor is vállalható, ahogyan a fürdőszoba sem mindenképpen igényli az azonnali burkolást.

salgotarjan_3_szobas.png

Nézzünk még egy "luxus" otthont is a városban. Amíg Győzikéék háza nem kerül eladósorba, addig is itt van ez az 55 milliós, közel 300 nm-es Gedőc tetőn található, panorámás hodály. A ház újépítésű, környezete rendezett és két nagy családnak is elegendő helyet biztosít.

salgotarjan_csaladi_haz.png

 

Címkék: lakás vidék családi ház zöldövezet eladó lakás eladó ingatlanok Salgótarján otthontérkép eladó/kiadó vidéki családi házak vidéki lakások vidéki ingatlanok vidéki eladó családi házak salgótarjáni ingatlanok salgótarjáni lakások salgótarjáni eladó lakások