Kertvárosi hangulat, nagyvárosi kényelemmel
2017.12.20. 06:00 I Otthon

Kertvárosi hangulat, nagyvárosi kényelemmel

Kis túlzással kijelenthető, hogy budapesti komfortot ad Törökbálint. A tizenötezer fős lakosú településen séta távolságon belül van az óvoda és az iskola, emellett rendszeresen vannak rendezvények: színházterem, koncertek és két medencés sportközpont biztosítja a szórakozást. Idősek számára is jó döntés itt élni, tüdőkórház is van a környéken.

Azok, akik ezt a települést választják az agglomerációban, biztosan jó döntést hoznak, előnye, hogy nem kell sokat autózni a gyerekekkel reggel és este, ráadásul aki a városban dolgozik, annak sem kell sokat utaznia: 15 percnyire van kocsival a Móricz Zsigmond körtér, Törökbálintról pedig négy BKK busz is jár a városba.

Nem ritka, hogy Törökbálintot gyerekes családok választják otthonuknak, a kertes házak, a többszintes családi házak, a nagyteraszos otthonok rendkívül kényelmes életet nyújtanak. Az alábbi kétszintes, kétgenerációs eladó ház is ilyen, a jelenlegi tulajdonosok azért választották ezt a környéket, mert nagyvárosi komfortot találtak a mindennapi életükhöz.

A tulajdonosok tíz éve élnek a házban, annak is az alsó szintjén, a felső szintet nem használják. Ez különálló lakásként funkcionál, teljesen elszeparált, külön bejárata van kívülről. Aki tehát megvásárolja ezt a házat, két lakást kap egy áráért. A felső rész akár kiadásra is alkalmas, ha valaki nem szeretne együtt élni a családtagjaival, vagy megélhetést is keres az új otthonával együtt, íme egy jó ajánlat.

Kattintson a képre a többi fotóhoz!

2_31_1.jpg

A belső tér is otthonos és kényelmes, folytonégő, fa tüzelésű kandalló van a nappaliban, központi fűtés is van a házban, ami telefonról is vezérelhető, a tetőről a csapadékvíz nem megy pocsékba, a kertet öntözi az onnan lefolyó víz a körülbelül 6 köbméteres tartályból.

A kilencvenes években épült házat 2009-ben teljesen felújították, külsőleg és belsőleg is. Prémium minőségű alapanyagok, megfelelő hőszigetelés jellemzi a 6,5 szobás, tégla építésű házat.

A házhoz hozzátartozik a 604 négyzetméteres telek, rajta folyton termő málnával, ribizlibokorral, rózsákkal és díszfákkal. A kertet tuják takarják el a kíváncsi szemek elől. Ha mindez kevésnek bizonyulna, akkor a hatalmas terasz már biztos, hogy felkelti bárki figyelmét, a körülbelül 30-35 négyzetméteres terasz tavasztól őszig saját életteret nyújthat. A vasárnap délután szundizásnak, a hétvégi reggelizéseknek és a kerti partiknak kiváló helyszínéül szolgál. Akár 12-15 fős vendégséget is elbír a terület.

 

 

Címkék: ház eladó törökbálint kandalló kétszintes