Télen kell otthont venni!
2017.12.15. 06:00 I TothGeza78

Télen kell otthont venni!

Nyálkás, borongós december. Én is a hátam közepére kívánom ezt az időjárást. Ilyenkor az emberek behúzódnak otthonaikba, kevesebbet kirándulnak, kevesebbet jönnek-mennek, családi házakat például ilyenkor már jóval ritkábban néznek.

Karácsonyig a lakás adásvételek még csak-csak pörögnek, de családi házat ilyen időszakban nagyon nehéz eladni. Tehát ha valaki házat szeretne venni, akkor keresve se találhatna jobb időpillanatot, mint a következő 60-90 nap. Ez akkor is igaz, ha az eléggé keresett 20-25 milliós árkategóriában nézelődünk, mondjuk Budapesthez közel.

Azért csodákra itt ne számítsunk, többségében lesznek a Dél-Pest, és Délkelet-Pest környékén lévő házak. Alább egy dél-pesti példa mellett (Szigethalom) bemutatunk egy Dél-Budához közeli (Érd) és egy Észak-Buda melletti (Budakalász) házat is. Ezek persze nem budai lokációk, de azért nem is kell megijedni a legtöbb Pest környéki településtől.

Itt van például Szigethalmon ez a régebbi építésű, de tágas és jól karbantartott ház, amely csak egy kis korszerűsítésre szorul és máris ez nívós otthon varázsolható belőle.

decemberi_3_haz1.png

Aki a „budai” agglomerációba szeretne költözni, akkor a legolcsóbb megoldást Érd és környéke jelenti. Nem árt egy kis helyismeret, mert Érdnek vannak jobb és rosszabb részei is. A fenti 25 millió forintból már ha nem is szép, de legalább masszív, jó felújítási alapot jelentő házat kaphatunk a leírás szerint kifejezetten közel az érdligeti vasútállomáshoz.

erd_hansag_utca.png

Még mindig a 25 millió forintos kategóriánál maradva, ám a valamivel elegánsabb budai agglomerációt nézve, Budakalászon is találunk megoldást. Viszont ez azért már nem érdi környék, így ugyanezért a 25 millióért már csak egy pici telken álló parasztházat kapunk. Igaz szép belső állapotban. Lényegében költözhető beltérrel.

budakalasz_paraszthaz.png

 

Címkék: vidék panoráma eladó ház zöldövezet agglomeráció családi házak eladó ingatlanok eladó családi ház kiadó ingatlan Érd Szigethalom Budakalász Otthontérkép eladó/kiadó eladó családi házak Budapest környéke vidéki családi házak vidéki ingatlanok eladó családi házak Érd Budapest környéke ingatlanok eladó családi házak Budakalász eladó családi házak Szigethalom