Örökpanorámás duplex Óbuda szívében
2017.12.12. 06:00 I Otthon

Örökpanorámás duplex Óbuda szívében

Aki szereti a városi panorámát, bele fog szeretni ebbe az óbudai duplexbe, ami a város egyik leghangulatosabb tetőtéri lakása lehet.

A 153 négyzetméter alapterületű lakás kétemeletes, ötlakásos társasház legfelső emeletén helyezkedik el, két teraszáról - 23 és 8 négyzetméteresek - a téli éjszakákon és nyár estéken lehet csodálni a tájat. A lakás láthatóan a város felett helyezkedik el, kicsit olyan a hangulata, mintha felülről néznénk a robogó Budapestet, de mégis ott annak szerves része, azonnal elérhető minden. Ennek csak a pozitívumait lehet élvezni: az Eurocenter pár percnyire van gyalog, ennek ellenére az egész környék kertvárosi hangulatú.

 Kattintson a képre!

0_32.jpg

A kétszintes lakást körbesüti a nap, minden irányban vannak ablakai. A fűtés cirko, olcsó a lakás fenntartása. Alul a nappali-konyha, három szoba és két fürdőszoba, a felső szinten tetőtéri szoba található. Ezt akár gyerekszobaként is lehet használni, légkondicionált, így nyáron is kellemes a hőmérséklet.

 Kattintson a képre!

4_17_1.jpg

A lakásnak otthont adó ház 2010-ben épült, az ingatlan jelenlegi tulajdonosa 5-6 éve él ott életvitelszerűen.

obudai_duplex.jpg

Magas az ingatlan műszaki felszereltsége, például gyönyörű konyhabútort építettek a lakásba, ami természetesen gépesített. Stílusos penthouse lakásnak, legénylakásnak kiváló, ám mivel lift nincs a házban, így kamaszgyerekekkel élő családosoknak lehet jó választás az óbudai duplex. A teremgarázs megvásárolható.

Címkék: óbuda tetőtér eladó lakás duplex penthouse lakások