Emeld ki hirdetésed az Otthontérképen! - Előresorolás a listaoldalon
2017.12.11. 11:17 I krakla

Emeld ki hirdetésed az Otthontérképen! - Előresorolás a listaoldalon

A felmérések szerint átlagosan 3-4 hónap szükséges egy ingatlan eladásához, azonban ha nem akarsz hónapokat várni az adásvételi aláírásával, akkor ajánljuk figyelmedbe az Otthontérkép vadonatúj kiemelési csomagjait!

A kiemelések széles skáláját biztosítjuk számodra a listaoldali kiemelt felirattól egészen az Index címlapi cikkig, így akár több ezer potenciális érdeklődőhöz juttathatod el a hirdetésedet.

Előresorolás a listaoldalon

A lakáskeresők 60%-ban a találati lista első oldalán kattintanak ingatlanokra, és többségében a 4-5 oldalnál nem is jutnak tovább hirdetések listáját böngészve. Hirdetésed az új feltöltött ingatlanok miatt könnyen hátrébb sorolódhat, ezzel pedig potenciális vevőket veszíthetsz!
A listaoldali előresorolás megvásárlásával ingatlanod 2 hétig a találati listák elején lesz, ezzel pedig jelentősen javíthatod eladási esélyeidet. Fontos, hogy ingatlanod csak azokban a keresésekben fog megjelenni találatként, ahol a beállított szűrési feltételek alapján a hirdetésed amúgy is megjelenne találatként.
Ne ijedj meg: adott esetben előfordulhat, hogy más kiemelési csomagot vásárolt magánhirdetők miatt pár napon belül nem a te hirdetésed lesz a találati listák legeslegelső eleme, de az élmezőnyben így is megtalálod majd a hirdetésed.
eloresorolas.PNG

Címkék: hirdetés kiemelés otthontérkép eladó/kiadó