Egy igazán élhető otthon a Dunakanyar kapujában
Eladó/kiadó
2017.11.30. 12:49 I galerika

Egy igazán élhető otthon a Dunakanyar kapujában

Jó adottságokkal rendelkező ingatlant bármikor találhat az ember, de olyanra, amit az otthonának is nevezhet már nehezebb rábukkanni. Mitől lesz egy lakás igazi otthon? Természetesen sok apró összetevőtől, melyek közül a praktikusság az egyik legfontosabb, de legalább ennyire fontos a harmónia is.

elheto-dkanyar-kapuja1.jpg

Dunakesziben, egy ikerház falai között pont ilyen otthon született. Sokan talán idegenkednek az ikerháztól, de nem akkor, ha meglátják ezt az épületet, mely nagyon szerencsésen, saroktelken helyezkedik el. Három oldalról is kert veszi körbe, egyetlen szomszédjával pedig még a telek sem közös, hiszen külön helyrajzi számon van.

A háromszintes, szintenként 120 négyzetméteres otthonban minden a helyén van, minden kézre esik, praktikus az elrendezése, tökéletes harmónia uralkodik benne, 24 négyzetméteres teraszára kiülve pedig szó szerint olyan, mintha nyaralna az ember.

elheto-dkanyar-kapuja2.jpg

A gyönyörű kertben értékes növények és égig érő fenyők állnak, melyek öntözése automata öntözőrendszerrel, fúrt kútról megoldott. A házban az egyes szintek fűtése szintenként és helyiségenként is külön-külön szabályozható és lezárható. Az első és a második szinten is egy-egy külön lakrész került kialakításra, de a szuterén szint is lakható, így akár több generációnak, otthoni vállalkozásnak is kiváló, könnyen kiadható.

A Dunakeszi „Rózsadombján” álló ház vetekszik egy rózsadombi villával, hiszen építészetileg és gépészetileg is magas minőséget képvisel. Fürdőszobái mind Villeroy&Boch szanitereket, burkolatokat kaptak, konyhájában pedig minőségi, olasz konyhabútor található.

elheto-dkanyar-kapuja3.jpg

Mégsem kell érte egy budai villa árát kifizetni, hiszen egy népszerűbb helyen fekvő budapesti lakás áráért már megvásárolható. Az ingázás pedig igazán nem lehet probléma, hiszen a vonat és a buszmegálló is csak 10 percre található, és a 2/A, M0-s autóút, valamint az M3-as autópálya is gyorsan elérhető.

Címkék: eladó ház agglomeráció ikerház Dunakanyar Dunakeszi kétgenerációs eladó/kiadó