Pesti gyöngyszemek 25 millió forintért
2017.11.29. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Pesti gyöngyszemek 25 millió forintért

Bőven van miből válogatni, ha valaki 25 millió forintot szán lakásvásárlásra Budapesten. Ennyi pénzért jellemzően 35 és 65 négyzetméter közötti, szépen felújított lakásokat kapni most. Mutatjuk a szerintünk legszebb, teraszos vagy erkélyes kégliket az aktuális kínálatból.

Megnéztük, mire elég maximum 25 millió forint ma Budapesten, ha valaki felújított, terasszal/erkéllyel mindenképp rendelkező lakást szeretne venni.

A méretbeli szórás jókora: 36 és 65 négyzetméter közötti alapterületű ingatlanokat dob ki az Otthontérkép kínálata, elvétve efölötti méretű kégli is akad, persze jórészt a nagyon külső kerületekben. Ami viszont a népszerű környékek jó ajánlatait illeti, nos, íme!

A XIII. kerület frekventált részén, a Béke tér közelében található például ez a 34 négyzetméteres, 4 négyzetméteres erkéllyel rendelkező, délnyugati fekvésű lakás.

beke1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A 23 millió forintos vételár részét képezi a konyhabútor és az ott található gépek is.

beke2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Nyugati és az Oktogon szomszédságában egy 4. emeleti, 45 négyzetméter lakóterületű 1 + félszobás panorámás lakást találtunk 24,9 millió forintos irányáron.

vorosmarty1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Különlegessége, hogy tartozik hozzá egy 30 négyzetméteres tetőterasz, ahonnan körpanoráma nyílik például a Bazilikára, a Citadellára és a Budai hegyekre.

vorosmarty3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Bájos és igazán egyedi elrendezésű lakás.

vorosmarty2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Zuglóban a Kövér Lajos utcában 24,5 millió forintért kínálják ezt az egy szobás, 35 négyzetméteres, még senki által nem lakott, gyönyörűen felújított lakást.

kover_lajos.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XVII. kerületben 23,4 millió forintért 45 négyzetmétert is kaphatunk. A közös költség mindössze 5 ezer forint havonta, és nem csak a szemétszállítást tartalmazza, hanem a kertész munkáját, a világítást, a rámpa fűtését télen és a lift karbantartását is.

borso.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: budapest lakás belváros panoráma eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest Zugló XIII. kerület XVII. kerület otthontérkép