Kétgenerációs veszprémi szépségek
2017.11.27. 07:00 I Törpilla von Gödöllő

Kétgenerációs veszprémi szépségek

Rengeteg szuper kégli eladó most Veszprémben. Áttekintettük a kínálatot, és 50 millió forint felett több kétgenerációs, gyönyörűen felújított ingatlant is találtunk. Nem beszélve egy völgyhídra örökpanorámás családi házról.

Pezseg a veszprémi ingatlanpiac is. A korántsem csak az éjszakai oszlopfirkálóiról híres városban a családi házak kategóriájában közel 130 találatot mutatott az Otthontérkép keresője posztunk készültekor, október végén.

A Huszár utcában például 60 millióért kínálnak egy 240 négyzetméteres, a völgyhídra örökpanorámás, két szintes házat.

huszar1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A veszprémi állatkert és az ország legszebb sétaútja 5 percnyire, a belváros és a várnegyed 10 percnyire található. Az 1999-ben épített ingatlan tágas terekkel és különleges adottságokkal rendelkezik: 6 szoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba, 30 négyzetméteres terasz és dupla garázs is tartozik hozzá.

Veszprém legszebb kertvárosi részén, a Victor Hugo utcában található ez a kétszintes családi ház, ami most 55 millió forintért eladó.

victorh1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az egyetemtől pár percre található épületben különleges terek találhatóak – köztük egy kör alakú étkező, romantikus szobácska és gyönyörű, asztalos által készített falépcső is. Az egyik hálószobából pedig egy kert fölé emelkedő terasz nyílik.

victorh3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Harkály utcában egy igazán különleges 120 négyzetméter alapterületű ház eladó 53 millió forintért.

harkaly1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az extrák között kandalló, mediterrán hangulatú védett terasz, fedett grillező és kerti tó is sorakozik.

harkaly3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Móricz Zsigmond utcában 55 millió forint az irányára ennek a kétgenerációs, kétszintes 160 négyzetméter lakóterű, hőszigetelt, kertes családi háznak, ami egy 549 négyzetméteres telken garázzsal, faházzal együtt eladó.

moricz1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az alsó szinten egy külön bejáratú üzlethelyiség is található.

moricz2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ami pedig az alacsonyabb árkategóriát illeti: a Május 1. utcában 2 + 2 félszobás sorházi lakás is keresi új tulajdonosát és lakóit 23,5 millió forintért.

majus1_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlant 3 éve teljesen felújították. Megtörtént a fűtésrendszer, a víz- és villanyvezetékek cseréje, a fürdőszoba padlófűtést, álmennyezet-szigetelést kapott. A lakáshoz egy kocsibeálló és kert is tartozik gyümölcsfákkal. Erkély is van, 6 négyzetméteres.

 

Címkék: exkluzív luxus eladó vidék panoráma családi ház eladó ház kerti tó eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Veszprém otthontérkép