Kutyabarát kéglik 20 millió forint környékén
2017.11.26. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Kutyabarát kéglik 20 millió forint környékén

Kennellel, a környéken kutyafuttatóval vagy sétáltatásra ideális környezettel rendelkező ingatlanokat kerestünk – és találtunk is. 20 millió forint környékén a család házi kedvence számára is ideális körülményeket biztosító otthonba költözhetünk.

Aki egyszer már rákapott a kutyatartás ízére, az pontosan tudja, hogy kutya nélkül nem élet az élet. A házi kedvenceknek azonban – mérettől és darabszámtól függően ugyan, de – sajátos igényei vannak, amelyeket ki kell szolgálni, ha azt szeretnénk, hogy minden fél boldog legyen a közösen töltött évek alatt.

Bár Budapesten a kerületek belső részein nem feltétlenül egyszerű megoldani a kutyasétáltatás problémáját, rengeteg olyan rész van azonban a fővárosban is, ahol minden körülmény ideális a kutyások számára. Ilyen eladó ingatlanokat kerestünk.

Angyalföldön, a Tomori utcában egy 45 négyzetméteres téglalakást kínálnak, mégpedig 23,5 millió forintért.angyalfold1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Hogy miért ajánljuk kutyásoknak? Mert az ingatlan parkos, idilli környezetben, egy patak partján fekszik. Kiváló állapotú, napközben csupa fény, plusz felújított, ráadásul könnyedén másfél szobássá alakítható.

angyalfold3_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A III. kerületben, a Szentenderi úton egy 36 négyzetméteres, 4,5 négyzetméteres erkéllyel is rendelkező egy szobás, felújított panellakás keresi gazdáját. Gyakorlatilag semmilyen zaj nem szűrődik be a Szentendrei útról, így akár napközben is nyugodtan lehet aludni. Ugyanakkor pedig minden a közelben van, amire az embernek szüksége lehet, egy-két buszmegállónyira pedig kutyafuttató, park is található.

iii_szentendrei.jpgKattints a képre még több fotóért!

A vidéki családi házra voksolóknak Tégláson ajánljuk ezt a 125 négyzetméter alapterületű, cserépkályhával is rendelkező 3 szobás otthont, ami a bútorokkal együtt 24 millió forintért eladó.

teglas2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az udvar tágas, parkosított, és a többi között medence, kutyakennel és egy melléképület is található rajta.

teglas1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az Újpest központi metrómegállótól 10 perc sétára eladó ez a 36 négyzetméteres, amerikai konyhás, ülőgalériás 1+1 fél szobás lakás. Az ingatlanhoz tartozik egy saját használatú kert is, ami az ott kialakított kennelnek köszönhetően kutyatartásra is alkalmas.

ujpest2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: kutyafuttató eladó vidék eladó ház eladó ingatlan kennel kutyabarát négyzetméter Budapest III. kerület Angyalföld otthontérkép Téglás