Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai
2017.11.19. 21:46 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Galériás lakás a Nyugatinál

Igazi különlegességre bukkantunk a XIII. kerületben, közvetlenül a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A 69 m2-es, másfél szobás lakás a Nyugatira néz, és kialakításra került bene egy szuper 10 m2-es galéria is. Az ingatlan frissen és teljeskörűen felújított. Maga a felújítási folyamat egy fiatal dizájner, Bonta Gáspár nevéhez fűzödik, aki igazán kiemelkedőt alkotott. A csodás ingatlanért 64,5 millió Ft-ot kell majd fizetniük az új tulajdonosnak.

1_53.jpg

Tetőtéri garzon Újpesten

A IV. kerületben, a József Attila utcában találjuk ezt a 43 m2-es, egyszobás ingatlant. A tetőtéri lakáshoz tartozik egy udvarra néző terasz is. A szép állapotban levő, metróhoz közeli, világos lakásért 21,5 milliót kér a hirdető.

2_44.jpg

2,5 szoba a Wesselényin

A VII. kerületben kínálják eladásra ezt a 65 m2-es, 2+2 szobás lakást. A leírás alapján az ingatlant 2014-ben újították fel a VII. kerület hagyatékára és az utazásaik során felhalmozott tapasztalatokra építve a tulajdonosok. A lakást jelenleg 58 millió forintért hirdetik.

3_43.jpg

1,5 szobás lakás az Ó utcában

A VI. kerül frekventált részén, az Ó utcában eladó egy 1,5 szobás gyönyörűen felújított 33 m2-es kis lakás. Lokáció szempontjából az ingatlan tökéletes helyen van, ez meglátszódik a vételáron is, hiszen a lakásért 34,9 millió forintot kérnek, ami négyzetméterenként meghaladja az 1 millió forintot!

4_45.jpg

Csodaszép panellakás Újpalotán

Csomagolj, és már ma este itt aludhatsz - írja ennek a 64 m2-es, 2,5 szobás lakásnak a hirdetője. Úgy tűnik a Kőrakás parkban található ingatlan beköltözésre kész. Ezt bizonyítják a képek is, hiszen a lakás teljeskörűen felújított és be is rendezett, igaz a 27,99 millió forintos vétel nem tartalmazza az összes bútort. 

5_31.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!