Szuper panelek 20 millió forint környékén
2017.11.14. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Szuper panelek 20 millió forint környékén

A Fehérvári úton, Újpesten, Újpalotán, a Pöttyös utca környékén és a III. kerületben is kiváló állapotú paneleket lehet vásárolni 20 és 25 millió forint közötti áron. Mutatunk néhány szuper vételi lehetőséget az aktuális kínálatból.

Tovább dübörög az ingatlanpiac, egyre feljebb kúsznak a négyzetméterárak, és tartósnak tűnik a panel technológiával épült lakások újkori virágzása is, ami a népszerűséget illeti.

Sokat nyom a latban, hogy rengeteg háztömböt leszigeteltek az elmúlt években, és megtörtént a nyílászárók cseréje, de nyilván szerepe van ebben a folyamatban a panelek árelőnyének is.

Mert bár a négyzetméterárak itt is fokozatosan emelkednek, jóval alacsonyabb szintről indultak, mint a téglalakások, és még most is sokkal olcsóbbak azoknál.

Luxuspanelekről itt írtunk, az Örs vezér tér környéki árrobbanásról itt.

Most pedig megnéztük, milyen lehetőségek közül válogathat, aki hitellel vagy anélkül 20-25 millió forint közötti összeget szánna lakásvásárlásra, és nem veti el a panelbe költözés esélyét sem.

Nos, legalább 50, de inkább 60-70 négyzetméteres, gyönyörű állapotú ingatlanokat találtunk ebben az árkategóriában, zömében panelprogram keretében felújított háztömbben, ráadásul Budapesten.

A József Attila lakótelep belső részén, a Pöttyös utcánál 24,8 millió forintért kínálják ezt a dupla erkélyes 68 négyzetméteres, 3 szobás felújított lakást egy panel programban részt vett házban.

pottyos.jpgKattints a képre még több fotóért!

Újpalotán, a XV. kerület közkedvelt részén eladó csendes, parkos környezetben ez a 2+1 félszobás, 64 négyzetméteres, loggiás ingatlan szintén panelprogramos házban. Az irányár 19,9 millió forint.

ujpalota.jpgKattints a képre még több fotóért!

A III. kerületi Kaszásdűlő utcában ez az 5. emeleti 51 négyzetméteres lakás tűnik ki a kínálatból 21,8 millió forintért. Kamerával felszerelt lépcsőház, új nyílászárók, klíma, külön nyíló szobák, szintén panelprogram keretében felújított és leszigetelt ház.

kaszasdulo.jpgKattints a képre még több fotóért!

Albertfalván, a XI. kerületben 24,9 millió forintért kínálják ezt a 2 + 2 félszobás panelt. A lakás felújított, két légkondicionálóval felszerelt, műanyag nyílászárókkal és részben új radiátorokkal rendelkezik. Egy beépített erkély és bérelt pincehelyiség is tartozik az ingatlanhoz.

albertfalva.jpgKattints a képre még több fotóért!

Újpesten 73 négyzetmétert is kaphatunk 24,9 millió forintért. Ez a lakás egy négyemeletes ház legfelső szintjén van, és rengeteg extrával rendelkezik: több ponton záródó, fémkeretes biztonsági ajtó, rézszálakkal fugázott járólap, hűtő-fűtő klímák, egyedi kialakítású, mennyezetig csempézett fürdőszoba, távleolvasós vízórák, új fűtőtestek, minden ablakon redőny, a nyugati oldalon lévő szobánál hővédő fóliával szerelve.

iv.jpgKattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: budapest panel eladó eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest XV. kerület Albertfalva otthontérkép IV. kerület Pöttyös utca