Less be az ezermester gasztrokibic, Sági Szilárd otthonába!
2017.10.27. 08:00 I krakla

Less be az ezermester gasztrokibic, Sági Szilárd otthonába!

Sági Szilárd nemcsak a konyhában jeleskedik, de a szerszámokkal is ügyesen bánik! Hogy ez mit is jelent pontosan kiderül az Otthontérkép legújabb adásából!

Ellátogattunk a Hal a tortán sztárjának otthonába, ahol Sági Szilárdot éppen a kerti grill mellett találtuk. Szilárd, ha nem főz, akkor legjobban barkácsolni szeret, de most ne arra a barkácsolásra gondoljunk mikor néha beverünk egy szöget a falba, majd ráakasztunk egy képet! A gasztrokibic, ha kell konyhabútort tervez és szerel össze, lépcsőt épít, de még a székek kárpitozását is maga csinálja! Ikrei születése óta pedig azon ügyködik, hogy minél környezetbarátabbá tegye otthonukat!

sagi.PNGKíváncsi vagy rá milyen lehet egy még ma is működő atombunker belseje? Ha igen, akkor mindenképp tarts velünk szombat délelőtt 10.45-kor, ugyanis az új részében a csepeli atombunker belsejében jártunk, ami akár több száz embernek is menedéket tudott nyújtani a múltban.
ot6_ep3_foto.jpg
Igazán különleges élményben lehet része annak, aki Budán szeretne új otthonra találni. A Németvölgyben ugyanis olyan projektre bukkantunk, ahol az érdeklődők egy hőlégballonnal a magasba emelkedve gyönyörködhetnek a leendő otthonukból eléjük táruló kilátásban! Kell ennél több?

Ne felejtsd el: szombat délelőtt (10:45) Otthontérkép a TV2-n!

Címkék: tv2 celeb műsor különleges otthontérkép