Ha a Balaton túl messze van
2017.10.26. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Ha a Balaton túl messze van

Megnéztük, miből válogathat, aki komolyan gondolkodik azon, hogy a Velencei-tó környékére tegye át a székhelyét. Találtunk 350 négyzetméteres luxusházat Gárdonyban és panziónak is alkalmas tetőtér beépítéses ingatlant Velencén.

Arborétum a Mészeg-hegyen, katonai emlékpark Pákozdon, gyönyörű templomok, változatos madár- és elbűvölő vízivilág, a Wickenburg, a Beck kastély, a Mandorf kúria és a pázmándi vízimalom – mind-mind a Velencei-tó környékének nevezetességei közé tartoznak. Nem csak túrázni, biciklizni, horgászni és nyaralni jó errefelé, hanem lakni is.

pinterest2_9.jpgA Velencei-tó éjjel. Forrás: Pinterest

Májustól késő augusztusig a fürdeni érkező emberforgatag, a téli hónapokban éppen a csend, a nyugalom – és persze a koripályák – teszik igazán bájossá a környéket.

Budapest abszolút elérhető közelségben van, így a napi bejárás sem okoz túl nagy kellemetlenséget – feltéve persze, hogy az embernek nem a főváros átellenes végébe kell oda-vissza kocsikáznia naponta.

Megnéztük, miből válogathat, aki komolyan gondolkodik azon, hogy a Velencei-tó környékére tegye át a székhelyét.

Velencén egy exkluzív ikerház 230 négyzetméter alapterületű felét kínálják 79,8 millió forintért. A felső szintről gyönyörű panoráma tárul fel a Velencei-tóra, de akad itt szauna, két oldalról is megközelíthető óriási amerikai konyhás nappali és öntözőrendszer a kertben.

velence.jpgKattints a képre még több fotóért!

Szintén Velencén eladó 42,5 millió forintért ez a 250 négyzetméteres tetőtér beépítéses, összközműves délkeleti fekvésű családi ház, ami akár panziónak is alkalmas.

velence250_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az extrák között sorakozik a grillterasz, egy üvegház és egy alápincézett melléképület is. Az ingatlantól néhány percnyi távolságra található a Velencei-tó, bolt, iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő, autópálya, buszmegálló és vasútállomás is.

Hasonló árkategóriába (39,8 millió forint) tartozik ez a szépen felújított ikernyaraló Sukorón.

suki.jpg

Hatalmas, ápolt kertje van és viszonylag könnyen lakássá alakítható. Kifejezetten ajánlható olyanoknak, akik leköltöznének a tó közelébe Budapestről vagy azoknak, akik Székesfehérváron dolgoznak, de megfizethető, kertes családi házra vágynak, ahonnan gyorsan a városba érnek. 

A felső árkategória iránt érdeklődőknek pedig itt ez a gyönyörű, luxus kivitelezésű 350 négyzetméteres családi ház Gárdonyban 98 millió forintos irányáron.

gardony5_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Úszómedence, napkollektor és az alagsorban szauna is szolgálja majd az itt lakók kényelmét. A ház nem csak autóval és vonattal jól megközelíthető, de a közelben bevásárlóközpont, posta, iskola, önkormányzat egyaránt található.

Elegáns otthonok Madárhegyen

Címkék: luxus eladó vidék panoráma családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Velence velencei-tó otthontérkép