Így találd meg pár kattintással új otthonod!
2017.10.19. 06:00 I MeNa

Így találd meg pár kattintással új otthonod!

Lakásvásárlás előtt állsz? Akkor jó hírünk van, ugyanis a megújult Otthontérkép.hu-n gyerekjáték lesz megtalálnod álmaid otthonát!

Kezdjük a keresést! 

Nemcsak az Otthontérkép kinézete, hanem egyes funkciói is megújultak! A nyitóoldalon egyből a keresőmezőt láthatod, de érdemes egy kicsit lejjebb is görgetned! A kereső sáv alatt nagy, képes boxokban megtalálod a legjobb új építésű projekteket, illetve a kiemelt és neked ajánlott ingatlanok listáját. Ez utóbbiak között korábbi kereséseidhez hasonló ingatlanokat mutatunk majd neked.

otcimlap.PNG 

Tegyük fel, hogy felújított panellakás után kutatsz Békásmegyeren és Káposztásmegyeren. Az új keresőben egyszerre több paramétert is megadhatsz: kerületre vagy városrészre is kereshetsz, de megjelölhetsz egyéb tulajdonságokat (pl. építőanyag), vagy kulcsszavakat is (pl. szauna, világos), amit a hirdetések leírásában keres a rendszer.

ot_cimlap.PNG

Mi az eredmény? Szinte azonnal látható a szűrésednek megfelelő ingatlanok listája!
ot_kereso.PNGA részletes keresésre kattintva tovább pontosíthatod a szűrésed: például megadhatod azt is, hogy "csak erkélyes" ingatlanok jelenjenek meg a találatok között. De akár parkolásra, kiállításra vagy tájolásra vonatkozó információk alapján is kereshetsz.

ot_plusz_szures.PNG

Találati oldal

Térképes és listaoldali nézet mostantól egyetlen, megosztott képernyőn lesz előtted. Bal oldalon a keresett lakások, házak képpel ellátott listája és a főbb adatok jelennek meg. Ha az egeret a találati listában egy hirdetés fölé viszed egyből láthatod, hogy hol található az ingatlan a térképen. Innen már csak egy klikk a hirdetésre és tanulmányozhatod a kiszemelt ingatlant. 

ot_osztottnezet.PNG

Nyerjen Philips termékeket! (x)

 

Címkék: lakáskeresés lakáskereső