Legyen az otthona saját wellness szállodája!
Eladó/Kiadó
2017.09.22. 06:00 I heveis

Legyen az otthona saját wellness szállodája!

Diósd legmagasabb és legzöldebb részén található ez a 450 m2-es többszintes villaépület, ami most eladósorba került. A minőségi kialakítás miatt 1995-ben Az Év Háza díj II. helyezését nyerte el az épület, nézzük meg miért!

elado_dio_sd_ingatlan_gacso_ha_z_3.jpgMegnézem!

A ház egy csodálatos ősfás park közepén, egy 2801 m2-es telken épült. Ez önmagában is hatalmas kincs, ami a ház környezetének felbecsülhetetlen értékű arborétum jelleget kölcsönöz. Az ősi tölgyfákkal körülvett villaépületbe lépve szinte úgy érezhetjük, mintha saját welllness szállodánkba érkeznénk haza. Természetesen egy ilyen impozáns rezidencia személyzet nélkül nem az igazi, így a ház mellett gondnoki lakás található.

elado_dio_sd_ingatlan_gacso_ha_z_4.jpgMegnézem!

A három szinten 3 konyha, 3 nappali, 5 fürdőszoba, 6 hálószoba található. A praktikus elrendezés miatt, akár 3 teljesen különálló részre is osztható a ház. Az felső szinteken helyezkedik el a lakó rész, alatta a borospince, a szauna, fitnesszterem és a mosókonyha.

dio_sdi_elado_ha_z_gacso_ingatlan.jpgMegnézem!

A minőségi anyagok felhasználása és az egyedi kivitelezés miatt egy 5 csillagos szálloda állandó vendégének érezhetjük magunkat. Szerencsére van elég hely a barátainknak is, akik biztosan örömmel vesznek részt saját szervezésű borkóstolókon.

elado_ha_z_dio_sd_gacso_ha_z_ingatlan.jpgMegnézem!

A fürdőszobák egyike különleges parafaburkolatot kapott, a másik kettő márványozott. A szinteket összekötő lépcső egyedi kialakítású, egy asztalosmester fél éves gondos munkája. A nappaliban padlófűtés adja a meleget, ahonnan egy csodás, panorámás teraszra léphetünk ki.

elado_dio_sd_ingatlan_gacso_ha_z_1.jpgMegnézem!

A 450 m2-es villaépület több generáció együttélését teszi lehetővé, ugyanakkor befektetési szempontból is páratlan ajánlat. Mivel a hatalmas terület 4 különálló telekre osztható, ezért még 3 ikerházat, azaz 6 lakást is felépíthetünk rajta. Képzeljük el, hogy milyen jó helye lenne itt egy lifecoach központnak, vagy jógacentrumnak, ahol a természet lágy ölén tarthatjuk a foglalkozásokat.

Címkék: luxus panoráma zöldövezet Diósd ősfás park eladó házak Diósd villa Diósd