Megtaláltuk a hónap legtutibb lakáshirdetését
Eladó/Kiadó
2017.08.26. 06:00 I dibig

Megtaláltuk a hónap legtutibb lakáshirdetését

Közhely, de tény, hogy a magyar ingatlanpiacon hatalmasak a különbségek. Akad, ahol kis túlzással egy lyukat is pillanatokon belül el lehet adni aranyáron – ráadásul olykor a vevők licitálják túl egymást –, míg kevésbé szerencsés fekvésű lokáción a kutyát sem érdekli az eladó ingatlanunk. (Persze ez sem hungarikum, a világ számos országában előfordulnak durva eltérések.)

Mivel próbálkozik ilyenkor a házát, vagy lakását áruló?

Akad, aki gátlástalanul túloz, és hát jellemzően előbb-utóbb kilóg a lóláb, hisz a vevők zömét sem hülyékből faragták.

Vagy pedig a humorbombát próbálja elsütni, hogy kitűnjön a hirdetése, a hasonszőrű, kárhozatra ítélt aprók tengeréből. Ízlések és pofonok: személy szerint engem a túlzásba vitten viccelődő hirdetések inkább riasztanak, mint sem felcsigáznak.

Az alábbi viszont (legalábbis véleményem szerint) az elegánsan poénkodó kategória. Ha a sorsod Borsod, akkor talán az ilyen minimálhumor segít hozzá, hogy egyről a kettőre juss.

balatonkazincbarcika.jpg

És hát nincs is benne valótlan állítás. A térkép szerint Kazincbarcika - Siófok 331 kilométer. Forgalom nélkül kocsival 3 óra 3 perc alatt járható meg.

Az olvasóink közül vajon akad-e olyan, aki humoros hirdetéssel tudta értékesíteni az egyébként nehezen eladható ingatlanját? Netán így vásárolt? Illetve kinek melyik a kedvenc, vicces lakáshirdetése? Kommentben várjuk a sztorikat.

Címkék: humor apróhirdetés kazincbarcika Balaton Siófok borsod abauj zemplen