Kis otthonok a nagybetűs élet kezdetéhez
2017.08.23. 14:14 I csorbazs

Kis otthonok a nagybetűs élet kezdetéhez

Az egyetemkezdés mind a fiatal felnőttek, mind pedig a szülők számára stresszes időszak. A világba kiszabaduló huszonévesek a kíváncsiságtól vezérelve igyekeznek minél több dolgot megtapasztalni, miközben a család idősebb tagjai csak arra tudnak gondolni, hogy vajon minden rendben van-e a csemetével. Az első lakás tökéletes biztos pont lehet ebben a kezdeti időszakban.

Az első lakás kiválasztásánál egészen speciális szempontokat érdemes figyelembe venni. Ilyenkor a legeslegfontosabb kérdés a lokáció, hiszen ha valami, akkor az eléggé kötött, hogy hova kell éveken keresztül időben beérkezni órára a fiatalnak.

A második legfontosabb, az ingatlan mérete. Első lakás esetén szerencsésebb a kisebb méretű lakásokban gondolkodni, ezek fenntartási költsége ugyanis jellemzően alacsonyabb, ráadásul, egy jó elhelyezkedésű kis lakáson általában sokkal egyszerűbb túladni, ha arra kerül a sor.

Mindezeket keretbe foglalja a kedves szülők lehetőségei, hiszen mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, a központi kerületekben szeretne ingatlant vásárolni. Ugyan a kislakások ára négyzetméterenként magasabb mint a nagyobbaké, mégis a teljes összeg jóval kisebb terhet ró a családi kasszára.

A következőkben bemutatunk nektek néhány remek első lakásnak való kicsi otthont!

Kertre néző lakás a Baross utcában

A Kálvária tér közelében eladó ez a kívül-belül jó állapotú, kertre néző lakás. A nappali felett a jelenlegi tulajdonos egy gardróbos hálófülkét alakított ki, mely igazán praktikus megoldás!

Nézd meg a többi képet is a lakásról!baross_utca_elado_lakas_2.jpg

 

Egy kis kényelem Óbudán

A Óbudai Egyetemtől pár perc sétára helyezkedik el ez a néhány éve teljes körűen felújított 1+1 szobás lakás, ami igazán kényelmes és kellemes lakhelye lehet majd egy fiatalnak.

Nézd meg a többi képet is a lakásról!obuda_elado_lakas_1.jpg

 

Lakás szuper közlekedési lehetőségekkel

Egy nagy park mellett, a II. János Pál pápa téren vár új lakóra ez a fekvőgalériával ellátott 29 négyzetméteres kislakás. Miért érdemes éppen ezt választani? Elhelyezkedésének köszönhetően több busz, villamos és metró megállója is elérhető néhány percen belül!

Nézd meg a többi képet is a lakásról!papa_ter_elado_lakas.jpg

 

Kis lakás a Keletinél

Rendszeres vonatozók, hazajárók számára kiváló választás ez a Garay téri lakás, melynek óriási előnye a szobában elhelyezett galéria.

Nézd meg a többi képet is a lakásról!

garay_elado_lakas.jpg

Címkék: budapest egyetemista első lakás fiatalos kislakás