Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai
2017.08.15. 15:27 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Újszerű lakás Terézvárosban

Igazán jól néz ki ez a belső kétszintes újszerű lakás, amit az Izabella utcában találunk. A 2+1 szobás, 72 m2-es lakás vételára közel 55 millió forint, ami nem mondható olcsónak, viszont azt is meg kell jegyezni, hogy nincs sok ilyen típusú lakás a piacon. Ha valakinek tetszik a lakás miliője, és nem akarna semmihez hozzányúlni, még akár jó vétel is lehet. Én személy szerint az üveglépcsőn kívül mindent meghagynék.

o1.jpg

 

Kedves lakás Újpesten

Egy 2008-ban épült 3 emeletes, családias társasházban találtuk ezt a másfél szobás lakást,  ami 59 m2 alapterületű és tartozik hozzá egy 5 m2-es erkély is. A képek alapján a lakás kisugárzása nagyon barátságos, meleg szívvel ajánljuk kisebb családoknak. 

o2.jpg 

Garzon közel a Kálvin térhez

42 m2-es, egy szobás lakás várja új tulajdonosait az Üllői úton, közel a Kálvin térhez. Az előző mondatból következik, hogy az ingatlan könnyen kiadható méretének, és az egyetemek közélségének köszönhetően, így akár befektetésnek is ideális lehet.

o3.jpg

Csodás lakás a Gellérthegyen

Megkérik az árát ennek a Schweidel utcában található lakásnak, hiszen az 1+2 szobás, 55 m2-es lakásért majdnem 46 millió forintot kell letennie az asztalra annak, aki szeretné megvásárolni.  A lakás egyébként gyönyörűen fel lett újítva és a környékre sem lehet panaszunk.

o4.jpg 

Magazinba illiő kislakás a XVIII. kerületben

Tökéletesen felújított, letisztult 2 szobás lakásra bukkantunk a Ráday Gedeon utcában. A lakás egy 2006-ban épült lakóparkban található, ahol 0-24-es portaszolgálat is működik. A legjobb az ingatlanban, hogy tartozik hozzá egy saját 35 m2-es kert is. 

o5.jpg 

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küld el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!

Címkék: belső kétszintes lakás eladó lakás Gellérthegy eladó lakás Kálvin tér eladó garzon Budapest