Mennyi pénzünk lehet lakástakarékkal?
2017.07.21. 11:54 I MeNa

Mennyi pénzünk lehet lakástakarékkal?

Ha már elgondolkodtál a lakáscélú megtakarításon itt az ideje, hogy ne halogasd tovább és élj a lehetőséggel. Az átlag magyar legjelentősebb vagyona a lakása.

Akinek még nincs, azon gondolkozik, hogyan veheti meg az elsőt. Akinek már van, azon töpreng, miből újíthatja fel, bővítheti, szépítheti. A legelőrelátóbbak pedig már a gyermekük lakáskérdésén gondolkoznak. Mindehhez szinte kihagyhatatlan segítséget jelent a lakástakarékpénztári megtakarítások 30%-os állami támogatása: 72 ezer Ft évente, 720 ezer Ft 10 év alatt, mely több szerződéssel megsokszorozható.

otletek-ablak-nelkuli-helyisegekre5_2.jpg

Lakáscélra kétségtelenül a legjobb megtakarítási forma a lakástakarék, de mi tudunk még ennél is jobbat. Most van egy ajánlatunk, amivel tényleg kimaxolhatod az előnyöket.

Mennyi pénzünk lehet lakástakarékkal?

Ha 20 ezer Forintot félre tudunk tenni havonta, akkor 10 év után 720 ezer Ft állami támogatással 3.135.000 Ft-ot vehetünk fel, ami közel éves 5%-os (egészen pontosan 4,85%-os) garantált hozam. Azon megtakarítási lehetőségek közül, melyeknek a biztonságát állami garancia szavatolja, messzemenően a lakástakarék nyújtja a maga 5%-ával a legmagasabb hozamot.

Szeretnéd tudni hogyan? Akkor nézd meg megtakarítási akciónkat itt!

Kinek, mikor, hogyan éri meg a lakástakarék?

  1. Azoknak, akik a gyermekük számára szeretnék megkönnyíteni az életkezdést az első saját lakás megvásárlásának (részleges) támogatásával
  2. Azoknak, akik nagyobb felújítást, vagy bővítést terveznek: pl. tetőtér beépítés
  3. Azoknak, akik jelentősebb energetikai beruházást terveznek: pl. napelemek telepítése, nyílászáró csere, fűtésrendszer korszerűsítés, szigetelés
  4. Azoknak, akik hosszú távon szeretnének nagyobb lakásba költözni

Magadra ismertél?
Akkor mindenképp látogass el akciós oldalunkra: Most legalább 5 éves futamidejű és 20 ezer Ft-os havi megtakarítással bíró Erste Lakástakarék szerződés megkötése esetén 20 ezer Ft Erzsébet utalványt adunk ajándékba, így INGYENES lesz a számlanyitásod!

Az Otthontérkép olvasói számára most legalább 8 éves futamidejű lakástakarék kötése esetén az ingyenes számlanyitás mellett további 10 000 Ft visszafizetés (Erzsébet utalványban) kizárólag az akció végéig (2017. 07. 25.). Érdeklődésedet itt tudod elindítani.

A cikk megjelenését támogatta  a Bankmonitor.

 

Címkék: lakásfelújítás megtakarítás lakástakarék kedvezményes hitel