Babakocsival és/vagy biciklivel is ideális
ELADÓ/KIADÓ
2017.07.06. 09:28 I TothGeza78

Babakocsival és/vagy biciklivel is ideális

Buda belsőbb részeit sokan a nagy nyüzsgés, a szennyezett levegő vagy a zöld hiánya miatt húzzák le a listáról. Szerencsére van olyan rész, ami kellően közel van Bel-Budához, de mégis a zöldövezet minden előnyét nyújtja, mégsem csillagászati áron. Megmutatjuk, merre keresgéljen, ha ilyen helyen szeretne lakni.

Óbuda belső területének egyik legjobb részén, közel a Kolosy térhez és a csodás Amfiteátrumhoz, valamint a Margit Körúthoz is, ám mégis nagyon csendes, zöld környezetben élni egyfajta kiváltság ma. Különösen, ha az ember ablakai hatalmas zöldre, egy közeli hegyoldalra néznek, pár lépésre szeparált játszótér is van.

Gyermeket tervező pároknak azért is ideális ez a környék, mert közelségével a város intimitása is megmarad, a rengeteg zöld révén pedig olyan, mintha egyúttal egy más világba, a jó levegőre ki is szabadulna az ember. Ha a pár történetesen szeret nem csak a természet közelében, de mégis a város belső részeitől karnyújtásnyira lakni, sőt, még mondjuk a biciklit is otthon tudni, akkor akad jó ajánlat a környéken. 

Azt gondolnánk, hogy errefelé a lakások egy vagyonba kerülnek, pedig korántsem ez a helyzet. A remek budai lokáció ellenére lehet találni itt olyan gyöngyszemet, ami a leány- vagy legénylakásból történő továbblépéshez ideális.

Mint például ez a lakás.

 obuda-vegvar-utca.jpg

Ez az igazán gyönyörűen és igényesen felújított otthon a sok extra és a hibátlan állapot ellenére sem a milliós négyzetméterárakról indul, mint az innen pár lépésre lévő, hasonló budai részek esetén. Itt, ezekben a házakban és a környéken ráadásul nagyon jó a lakóközösség, nem úgy mint sok helyütt a városban. Itt ráadásul van két tágas szoba (nappali és háló), mellette pedig egy külön kisebb szoba a gyerekszoba vagy dolgozószoba funkcióra.

A lakás különlegessége, hogy még az új padló alá is szigetelés került, saját vízórája van, illetve jól jön a tágas pincetárolója, melyben elfér 3-4 bicikli, ráadásul ez közel van a lakáshoz, így a kikapcsolódás, vagy a bringás közlekedés esetén sem körülményes a drótszamarak elhelyezése.

obuda-vegvar-2.jpg

A lakáshoz továbbá csak pár lépcső vezet fel. A magasföldszint nagy előnye, hogy az utcaszintnél jóval magasabban van, de a bevásárlószatyrokat és/vagy a babakocsit nem kell sok emeletre „felhúzgálni”. Az már csak hab a tortán, hogy például az Óbudai Egyetem vagy a Kiscelli múzeum közel van, de 10-15 perc alatt a Nyugatihoz is beérünk innen, ha a pesti nyüzsgésre vágyunk.

Címkék: budapest exkluzív luxus eladó eladó ingatlan eladó lakás Budapest otthontérkép eladó/kiadó