Luxus és fapad Vácott
ELADÓ/KIADÓ
2017.07.05. 06:00 I TothGeza78

Luxus és fapad Vácott

Pest környékének egyik legszebb városa kétségtelenül Vác. Ez meg is látszik az ingatlanok árán. Megmutatjuk, hogy mennyibe kerül a helyi luxus és mennyi a fapados nyaralók ára.

A Duna part hangulatos, a régi városrész mesés, és ha az a fránya Cementgyár nem csúfítaná el még a környék is festői lenne. De a Duna lassan kanyarodó íve és az említett óvárosi különös hangulathoz rengeteg rendezvény, jó iskolák és a főtéren az a remek csokizó – mind mind egy csomó pluszpont. Arról nem is szólva, hogy a zónázó vonatok reggel negyedóránként járnak, és ha az expresszt csípjük el, akkor akár 28 perc alatt is beér a Nyugati Pályaudvarra, de a normál vonatok 40-45 perces menetideje sem katasztrófa, és a 2-es autóút is jól járható – persze nem a reggeli csúcsban befelé vagy a délutániban kifelé.

No, persze aligha vonattal fog járni az, aki ezt a belvárosi újszerű lakóházat megveszi, még akkor sem, ha tud alkudni pár 10 milliót a 300 milliós irányárból. A fenti szobákból a Dunára nyílik kilátás, a kis kertben pedig medence is van. Kérdés, hogy hány olyan milliárdos szaladgál az országban, akinek annyira a szívéhez nőtt Vác, mint nekem, akinek ezért a házért több ezer évig kellene dolgoznom.

vaci_duna_parti.png

Pár infó a remek ingatlanról: A ház 2010-es építésű, a nyílászárók mind kívül, mind belül borovi fenyőből vannak, a szobákban tölgy parketták. Az épület alatt egy középkori pince van, a kocsifeljáró alatt pedig fűtésrendszer, így télen sem fagy le jég. A házat sétálóutca veszi körül.

Az elérhetőbb luxust keresők számára szintén kiemelt helyen, a belvárostól csak kissé távolabb, közvetlenül a Duna parton kelleti magát egy szerkezetkész ház.

duna_parti_haz_vac.png

Bár „csupán” 63 millió az irányára, ha alkuszunk is, közel 100 millió lesz, mire színvonalasan befejezzük. Bár a Dunától magasabban van, az árvíztől parázók ne ezt válasszák, hanem inkább az egyik hegy tetején lévőt.

Mondjuk éppen ezt, bár ez már 85 millióba fáj, és közel sem biztos, hogy elnyeri finom ízlésünket a vörös márványoszlopok látványa.

vac_torokhegy.png

És álljon itt az ellenpont: szintén némi kilátással a Dunakanyarra (és a Cementgyárra sajnos) egy hétvégi telek faházikóval 2,9 milliós irányáron kelleti magát. A bátrabbak ki is költözhetnek.

vac_olcso_haz.png

 

Címkék: luxus panoráma családi ház agglomeráció hétvégi ház eladó családi ház Duna Vác otthontérkép Duna kanyar Duna part eladó/kiadó dunai panoráma dunai kilátás kiadó családi ház Duna parti ház Vác hétvégi ház Vác