Még az Olimpia előtt vegyen ingatlant Győrben!
Eladó/Kiadó
2017.06.20. 06:00 I heveis

Még az Olimpia előtt vegyen ingatlant Győrben!

Hatalmas beruházások folynak Győrben ugyanis alig több, mint 1 hónap van a hátra az ország első olimpiájának kezdetéig. Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál miatt Győr városa számos fejlesztésbe kezdett.

Újváros és Sziget városrészek nemcsak profi sportlétesítményekkel bővültek, hanem a versenyzők számára lakóingatlan beruházásokba is kezdtek. A régi olajgyár területén már felhúztak több, mint 3 háztömbnyi épületet. Az Európai Ifjúsági Olimpia idejére lakóapartmanokként fogják az épületet használni, amelyk a későbbiekben kis átépítéssel lakásokká alakíthatók.

Azonban nem csak az új építésű lakások, hanem az útrendszer átalakítása, új játszóterek létrehozása, illetve a városrész infrastruktúrájának növelése is egyre vonzóbbá teszi ezt a környéket. Az eddig családiházas övezet az elmúlt 10 évben már amúgyis nagy átalakuláson ment keresztül, hiszen a régi romos állapotban lévő kényszerlakásokat ledózerolták illetve a már rég nem használt kekszgyár épületét is lebontották.

Egy szó mind száz a környék egyre élhetőbb és vonzóbb, ami nemcsak a már ott lakók komfortérzetét javítja, hanem befektetési szempontból is jövedelmező lehetőséget jelent.

Nézzük is milyen ingatlanok közül válogathatunk Sziget városrészben:

Ehhez az újépítésű lakáshoz még gépkocsibeálló is tartozik. Az amerikai konyhás nappaliból 2 félszoba nyílik a Szarvas utcára.gy_1.jpgMegnézem!

Ez a 84 m2-es napfényes lakás az egyetemhez közel fekszik. Abszolúte zöldövezeti, a Püspök-erdő, a Duna 5 perces sétatávolságban van és még az ára is rendkívül kedvező!gy_2.jpgMegnézem!

Nincs is ideálisabb választás a nagycsaládosoknak, mint ez a kétszintes lakás! Az erkélyről még az Olimpia eseményeit is nyomon követheti.gyo_r3_1.jpgMegnézem!

A Termálfürdő szomszédságában várja új tulajdonosát ez a 125 m2-es kertkapcsolatos társasházi lakás. Annak ellenére, hogy csendes és nyugodt környezetben található a belváros sétatávolságon belül van.gyo_r4_1.jpgMegnézem!

A Petőfi tér mellett található ez a modern stílusban felújított 60 m2-es lakás kiváló ár érték aránnyal rendelkezik a környéken.gyo_r_5_1.jpgMegnézem!

Címkék: olimpia befektetés eladás Győr 1 ingatlan válogatás