Költözz Győrbe, dolgozz az osztrákoknál!
Eladó/Kiadó
2017.06.13. 06:00 I heveis

Költözz Győrbe, dolgozz az osztrákoknál!

Magyarország nyugati régiója az osztrák szomszédság miatt illetve a térségben működő Audi munkahelyteremtő erejéből kifolyólag rohamosan fejlődik. Sokan Ausztriába járnak át dolgozni, így az ott szerzett fizetések már megengedik az európai életszínvonalhoz tartozó életstílust.

A győri termálfürdő évszaktól függetlenül tele van turistákkal. A belvárosban egymás után nyílnak a mediterrán stílusú bárok és éttermek. A várost több ponton folyó szeli ketté, a partját az elmúlt évben befejeződött mederkisöprésnek köszönhetően sikerült még egy világítóan fehér Duna parti korzót is kialakítani.

A város mindenképpen egy élhető, ellenben jómódú nyugatias hatásokkal tarkított hellyé fejlődött az elmúlt 10 évben. Ha esetleg eljátszottunk már a költözés gondolatával, akkor mindenképpen egy klassz választás lehet Győr. Nézzük is meg, hogy milyen szuper ingatlanok közül válogathatunk ott!

Igazi kuriózum ez a 140 m2-es társasház, amely a belváros közepén várja lakóit. Az új építésű ház 5 szobájában még 3 gyerekkel is kényelmesen elférhetünk, természetesen CSOK támogatás is igénybe vehető a vásárlásnál.

gyo_r02.jpgMegnézem!

Ez a 2 szobás lakás Győr belvárosának a szélén, a Dunától 5 percre található. A folyó közelségén kívül a Kálóczy tér, a Püspök erdő is vonzóvá teszi a környéket. 63 m2-t és 33 m2-es teraszt vehetünk meg 27 M Ft-ért!

gyo_r0.jpgMegnézem!

Viziváros lakónegyed az igazi elit környék. Egymás után húzzák fel a nagyobbnál nagyobb családi vagy ikerházakat. A környékre a minimalista építészet és a modern technológiák a jellemzőek. Ez a 122 m2-es lakás 42,73 M Ft-ért lehet a tiéd.gyo_r13.jpgMegnézem!

Ez a nádfedeles parasztház nagyon hangulatos lehet akár hétvégi háznak is. Az ingatlan részben már felújított, azonban a bővítésre és a további felújítási munkálatokra pályázati pénz igényelhető. 3+1 szobát kapunk 16,99 M Ft-ért.

gyo_ru_jbara_t.jpgMegnézem!

Eladó sorba került ez a Győrtől 15 km-re lévő, Gönyűi családi ház. A kétszintes ház rendkívül praktikus elosztású, lent a mellékhelyiségek, konyha, értkező található, fent pedig a négy szoba. Az ára nagyon kedvező, akár egy fiatal párnak is kifizethető: 18,9 M Ft.

gyo_r_csh.jpgMegnézem!

Győrtől szintén nem messze, Nyalkán található ez a majdnem 2000 m2-es telek, amely már csak azt várja, hogy építkezzenek rá. Közművek, víz, gáz, csatorna az utcafronton találhatók. Ha kifizettük a 2 M Ft-ot érte, akkor kezdődhet is az alapozás!

telek.jpgMegnézem!

Címkék: válogatás eladó családiház Győr otthontérkép CSOK 1 ingatlan válogatás győri lakások