Dobtunk egy hátast Natalie Portman házától
2017.06.11. 15:47 I Gazdagisztán

Dobtunk egy hátast Natalie Portman házától

Elég jó idők járnak Natalie Portmanre, és szerencsére igaz ez szakmai és magánéletére is. Tavaly az év egyik legjobb filmjében játszotta a főszerepet (ez volt a Jackie), most pedig nem akármilyen házat vett magának.

natalie_portman_montecito.jpg

A kétgyermekes anyuka 6,5 millió dollárt fizetett a Santa Barbara hegyeinél található Montecitóban fekvő ingatlanért. A Barton Myers tervezte, közel 400 négyzetméteres ház egy négyhektáros birtokon fekszik, tökéletes nyugalmat és zavartalan magánéletet biztosítva a színésznőnek. 

Őszintén szólva elég nehéz eldönteni, hogy a ház, vagy környezete a lélegzetelállítóbb, úgyhogy mi nem is tennénk le a garast egyik mellett sem – maradjunk annyiban, hogy így együtt elég közel állnak a tökéleteshez. 

Ha ez nem lenne elég, a Barton Myers szerint maximálisan figyelembe vették a környezetet a tervek elkészítésekor, különös hangsúlyt fordítva a környezetbarát és fenntartható anyagok alkalmazására. 

Elég a házra egyetlen pillantást vetni, hogy az ember beleszeressen a hatalmas nyitott terekbe, a káprázatos panorámába (a hegyek és a Csendes-óceán párosa egészen pazar), amit persze a hatalmas üvegfelületek alaposan ki is használnak. 

Az épületnek egyébként két szárnya van, az egyikben a nappalit, egy étkezőt, és egy hatalmas konyhát találunk, utóbbi egyenesen egy külső, szabadtéri étkezőre nyílik. 

A másik szárnyban van a négy méretes hálószoba, öt csupa márvány fürdőszobával, valamint egy könyvtár – azt talán már említenünk sem kell, hogy mind vagy a kertre, vagy egy teraszra nyílik. 

És még ez sem minden, az ingatlannak ugyanis kinti medencéje, több különálló kertrésze, több patiója is van. Ráadásul akinek olyan kedve van, szinte kiköltözhet a szabad ég alá, hiszen tűzrakó hely, bár, konyha és étkező is van a kertben. 

Mit is mondhatnánk minderre? Csakazértsem irigykedünk, inkább mutatunk a házról egy videót. 

(Fotó: montecito-realestate.com)

Címkék: ház luxus Egyesült Államok Natalie Portman Montecito