Ilyen egy luxus családi ház az A38 tervezőjétől !
Eladó/Kiadó
2017.06.10. 06:00 I heveis

Ilyen egy luxus családi ház az A38 tervezőjétől !

Szinte hihetetlen, hogy egy 4 szintes családi háznak a rezsije nem több, mint egy 1,5 szobás lakásé! Egy átgondolt design és környezetbarát technológia csodákra képes.

Kelenvölgy szívében, a Kápolna utcában található ez a bruttó 475 m2-es családi ház, amely felejthetetlen panorámát tár az ember elé. Az eladási ár 186 M Ft, ami első blikkre ugyan magasnak tűnik, pedig négyzetméterárát tekintve 23%-kal alacsonyabb értékről van szó a környékbeli ingatlanokhoz képest.
kelenvo_lgy4.jpgMegnézem!

A praktikus kialakításnak és akadálymentesítésnek köszönhetően több generáció zavartalan együttélését is lehetővé teszi. A négy emelet teljes mértékben külön választható, hiszen a második és a negyedik szinten kapott helyet az 5 közepes méretű szoba.

kelenvo_lgy_1.jpg

Megnézem!

A harmadikon található a közösségi tér, a tágas és napfényes nappali és ebédlő, ahova a család esténként összegyűlhet. Az edzés házon belül megoldható, felszerelt fitness termet és infra szaunát találunk az első (pince) szinten, aminek azonban a lejtő felőli oldalán kertkapcsolat van..

kelenvo_lgy_3.jpg

Megnézem!

A ház különlegessége a geotermikus hűtő-fűtő rendszer, ami kis költséggel állandó hőmérsékletet biztosít a téli és a nyári időszakban is. Annak ellenére, hogy 365 m2-t tesz ki a lakórész, a lakás fenntartási költsége nem haladja meg az 50 ezer forintot. A fennmaradó, úgynevezett „nem hasznos” területen található a két állásos garázs, a bicikli-, kerti szerszámok tárolója, illetve a lépcsőház. Az ingatlan kívülről kezelésmentes felületeket kapott, így még a karbantartással sem kell törődnünk.

A ház impozáns kivitelezése ugyan vonzó lehet a betörők számára, de ezt a vonzalmat lehervasztották a betörésbiztos nyílászárók, riasztó és biztonsági kamerarendszer beépítésével. A tágas terek élvezeti értékét nagy ablakokkal növelte a tervező, így a ház minden pontján zavartalan a csodálatos panoráma.


kelenvo_lgy_5.jpgMegnézem!

 

Címkék: budapest luxus panoráma eladó ház zöldövezet 11.kerület újépítésű lakás budai villák budai családi házak kelenvölgy eladó családi házak